Şimdi, Salı doğum günüm, babam da bugün çiçek almış ve tek boş günü pazar olduğu için heyecanla benim ilgimi çekeceğini söylediği bi yere işin yoksa yarın gidelim dedi. Normalde yarın kursum var, düşük ihtimal de olsa arkadaşların da sürprizi(doğum günü için) olabilir ama kursa gitmeyeceğimi dersem ya ertesi gün de kurs olduğundan o zaman yaparlar ya da haftaya veya hiç yapmazlar=) tabii babamı da haftaya erteleyebilirim ama kararsız kaldım öyle heyecanlı deyince. Evet bazen bu kadar gereksiz kararsızlığım oluyor.




 

kac kez babanla ciktin ki? tabii ki babani seciceksin ama sen bu soruyu sorduguna gore coktan arkadaslarini secmissin bile.

England

baba

powerpufgirl

Baba , düşünme daha

euphrat

yav millette ne babalar var doğum günü için hazırlık yapıyor heyecanlanıyor falan. bizim rahmetli pederden görmedik biz tabi böyle şeyleri bir garip oluyor insan.

böyle güzel bir baban varsa babanla git. ilgini çekmeyen bir şey olsa bile adamcağız özenmiş senin için.

arkadaşlar girer çıkar hayatına da baba bir kere çıktı mı yitip gidiyor işte. değerini bil bence beraber geçireceğin anların.

issiz karga

baba.

arkadaş kim.

secrexv2

babanın heyecanını kırma derim. adam o kadar heyecanlanmış, bir şeyler yapmak istemiş. arkadaşların bir şeyler yapmak isterse dönüş vaktinize denk getirtmeye çalış. hem babanın hem arkadaşlarını kırmamış olursun.

mrjones

Arkadaşlar daha kesin bile değil elbette baba diyorum.

pamuk helvalar cebe

kesinlikle baba, adamın hevesini kırma +1. millette ne babalar var, benimkisi "ne zaman doğmuştun sen" diyo shfjsk

der meister

Allah göstermesin vefat ettiğinde keşke babamla daha çok vakit geçirseymişim dememek için. Baba diyorum

komando kani var bende

Baba.

sutlu nescafe

Sadece birini tercih etmek zorunda mısın? Ben olsam kursa giderdim ve arkadaşlarımla vakit geçirirdim. Akşama da babama zaman ayırırdım.

dissendium

Babanı.

ms brownstone

babam doğum günümü hatırlamadı bile. babanı seç. x. doğum günümde şunu yapmıştık dersin.

pinkpeony

Baba kazanır,

salla ihtimalli iyilik yapacak arkadaşları, yapacak olsalar öncesinde geliyor musun, diye sorarlardı.

gezegen olan pluton

kesinlikle baba

basond

Haklısınız, babamı seçtim, teşekkür ederim. bu arada geçen doğum günümü unutmuştu, akşam annemler sürpriz yapınca nasıl unuttum diye üzülmüştü, yani klasik baba aslında=) yaşımı sorsam eminim bikaç yaş düşük söyler çünkü kendisi de inanamıyor sanırım=) ama bazen böyle düşünceli olası tutar, ki unutsa da sıkıntı yok benim için, yeter ki sağ olsun.

mslny
1

mobil görünümden çık