Yaklaşık 6-7 yıllık genius farem hala canavar gibi çalışmasına rağmen, özellikle çok pc kullandığım zamanlarda bileklerme parmakların arasındaki kemiği ağrıtıyor. onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. bana şöyle ele gelen, elime tam oturacak, elimizi fareye koyduğumuzda en üstte kalan kemiği kanırtmayacak acayip kullanışlı bir fare lazım. mümkünse topsuz olsun bıktım temizlemekten. diğer özellikler önemli değil hatta toplu olsa bile olur. şu anki faremde ortadaki tekerlek bile yok düşünün artık.




 

ben yillardir microsoft'un farelerini kullaniyorum, benim el ergonomime cok uyuyor yormuyor kanirtmiyor cemkirmiyor, wireless ve optik olanini tavsiye ederim. a4tech kullandigim zamanlar da ondan da cok memnundum.
$uan kullandigim set $u: shopping.yahoo.com:Microsoft%20Wireless%20Optical%20Desktop%20Comfort%20Edition%20Keyboard:1991584808

notorious

mouse dan daha önemlisi mouse pad. jelli dayama kısımı olan padlardan alırsanız çok rahat edersiniz butun mouselar ergonomik gelmeye başlar.

jkulakwalker

ayni dertten ben de muzdariptim. kocaman ellerime uyan bir a4 aldim bir de jelli mousepad. simdi agri falan kalmadi pek. eger dizüstünde kullaniyorsaniz mouse u ufak olanlarindan almayin. türk milletine göre yapilmiyor o aletler.

atmacaged
1

mobil görünümden çık