Şimdi yaklaşık bir aydır bionluk.com ve sadeceonluk.com'da bir şeyler yapıyorum. Ancak baktım ki atı alan üsküdarı geçmiş diye düşünüyordum ama garip bir şey farkettim mesela adamın 1400 tane bitirdiği iş var ama 35 tane yorumu var. Ulan benim 16 tane satışım varken 11 yorumum var, nasıl olur diye düşünürken acaba şöyle yapılmış olabilir mi diye düşündüm. Ben kendim birkaç tane hatta daha fazla fake hesap açıp, kredi kartımdan 10 TL'lik hizmet siparişi verip, %20 komisyon ödeyerek (ki bu 2 TL yapar) bir sürü iş yapmışım gibi gösterebilirim. Böyle bir şeye karşı acaba bir sahtecilik karşıtı tavrı var mı böyle bir sitelerin biliyor musunuz?




 

bionluk üzerinden konuşabilirim sadeceon.com u yüksek komisyon nedeni ile kullanmıyorum. bionlukta cepten para vermek yerine aldığın iş için karşı taraf ile anlaşarak ödemeyi 3 e bölebilirsin. mesela 300 tl tutarında bir iş 100 100 100 bölersin çoğu kişi bu şekilde yorum ve teslim edilmiş iş sayısı kasıyor. ve bunun bir yaptırımıda yok.

bekri

Sadeceon da fake işlem yapıyor olabilirler inanırım

gazozailacatmauzmani

sadeceon tam bir spam sitedir.

imelih

ben bionluk'ta iş yapıyorum, cevap bekri'nin dediği gibi. aynı kişiden alınan tek bir iş bölündüğü için o kişi birden fazla yorum girebildiğinden dolayı yorum sayısı fazla gözüküyor.

dedimmidemedimmi
1

mobil görünümden çık