[q]
(11) 

Nasıl saat ?

jorah the andal #1226230
Merhaba, linkteki saati uzun zamandır takip ediyordum indirime girmiş gerçekte görmediğim için kolumda nasıl duracak bilmiyorum. İnce bilekli değilim 46mm yazıyor. Şimdi düşüncem siparişi verip beğenmezsem iade edeyim diyorum ama bunun için hangi siteden alayım ? 2 seçenek var bir hepsiburada'da ki kendi satmıyor teksaat adında biri satıyor, diğer seçenek lidyana, aldığım zaman iadede sıkıntı yaşar mıyım bilginiz var mı ?

Asıl soru saat sizce nasıl :) genelde gündelik kullanmak için alıyorum takımla falan da sırıtmaz sanırım diye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum :)

www.hepsiburada.com

www.lidyana.com

 

Saatin kayışı saatin kendisiyle çok uyumsuz. Metal kayış olsa efsane olabilirmiş.

dissendium

@dissendium www.lidyana.com

metal olanda var da rahat kullanım için deri istiyorum. Tatlı kahve bir kordon takabilirim ilerde yakışırsa. Metalde de siyah sevince genelde düşünmedim nedense :)

jorah the andal

vasat buldum. şahsen almayı düşüneceğim bir saat değil

cay koy geliyorum

Git saat&saat'ten falan dene. Koluna takmadan anlayamazsin

okiler

@dissendium @cay koy geliyorum @ okiler

www.hepsiburada.com şimdi bakınırken bide bu saati buldum çok daha fazla hoşuma gitti sanırım sizce nasıl videosunu da koyayım. Birde güvenilir midir sizce hepsiburadadan teksaat üzerinden almak ?
www.youtube.com

jorah the andal

ikinci attığın çok daha güzel ama teksaat'e güvenemedim, donanım haber'e bir sor bence, onlar bilir.

111111

güzel saat. fiyatı da pahalı değil. alınır.

ha ben tommy saat almam orası ayrı konu..

dieselsingle2

Hb'dan bi kere indirimli bi swatch almıştım, kutusu kırık ve camı full çizik olarak geldi (kargoda olmuşa benzemiyordu, bence öyle paketlenmişti). Ki hb'da farklı satıcılar yoktu o dönem, direkt kendinden almıştım. Kargocuya zor yetiştim tutanak tutturmak için. Diyeceğim o ki, alırsan kutuyu kendin teslim alıp, kontrol edebilecek şekilde ayarla.

manuel mandalina

@dieselsingle2 @manuel mandalina @111111 Peki lidyana ile ilgili bilginiz var mı orijinal ürün mü satıyordur sizce direkt ? yoksa hb gibi anlaşmalı mıdır bir firmayla

www.trendyol.com trendyolda buldum burada da 550 lira neresi daha güvenilirdir bilemedim kafam karıştı :)

jorah the andal

Tommy puma bilmemne gibi uzerine pahali marka logosu basilmis, cin mali 10 lira degerinde uyduruk quartz makineli kol saatlerine 50 kati fiyat vermenin marka gosterisi yapmaktan baska bir getirisi olmaz.

Gercek bir saat sahibi olmak istiyorsan orient veya seiko otomatik saatlere bakabilirsin. En ucuz modellerine.

Quartz da olur diyorsan daha da ucuz modellerini bulabilirsin bu markalarin.

En olmadi git tas gibi casio al, citizen falan bir japon markasi al en azindan. Boyle cere cope para verme.

dannycarey

@dannycarey bu fiyat aralıklarında o markalarda hoşuma gidebilecek bir saat bulamıyorum, güzel olanlarda çok pahalı. Nedense saat konusunda takarken hoşuma gitsin de nasıl çalışırsa çalışsın diye düşünüyorum :) ha isterim tabi güzel bir seiko falan kullanmayı ama şuan o bütçeye çıkamam. bu fiyat aralığındaki seikolar çok basit saatler görünüş olarak.

jorah the andal
1

mobil görünümden çık