www.eksiduyuru.com

Çok haklı olduğunuz için gaza geldim, kiranın kontratı da bitmişken ani bir kararla İstanbul'u terk etmeye karar verdim.

İzmir ile Muğla arasında gidip geliyorum. Herhalde İzmir'e gidicem. Git şurada otur, burada yaşa, şurası tam senlik kanka dediğiniz yer önerilerine açığım.

Sevgiler

 

izmir balon bir şehir daha önce yaşamadıysan gitmediysen sevmeyebilirsin
ben şahsen muğla bir ilçeyi daha ciddi düşünürdüm ama bekara karı boşamak kolay denebilir.

basond

Eger istanbula gidip gelecekseniz ya da gezmeyi seviyorsaniz havaalani olayina dikkat edin bence.

kassiopeia

Selamlar, istanbuldan kaçtığıma bir gün bile pişman olmadım. Ben izmiri seçtim. İş biraz önemli. İzmir de maaşlar biraz vasat. Övecek değilim ama hayat kolay, insanlar güzel, mesafeler yakın. Ben memnunum izmirden.

Ama beklentiler önemli. istanbulda tam olarak nelerden bezdin, sonraki hayatında neler bekliyorsun? İş açısından imkanların ne? Bunlar biraz belirleyici.

Lokasyon açısından izmir karşıyaka bostanlı aşırı güzel bence baya kadıköyün daha mahallesi daha yerlisi daha güzeli bence.

fosforlu cevriye

@fosforlu cevriye

İstanbul'dan niye bezdik'in belgeseli şuradan: 140journos.com :)

Lokasyon'dan neredeyse tamamen alakasız çalışıyorum. O yüzden hem giderlerimi düşürmek, hem de daha keyifli kaliteli bir hayat bekliyorum. daha yerli kadıköy güzelmiş. güzelyalı ve bostanlı çok övülüyor. gönlüm kaydı.

otonomo

Uzaktan çalışmalı isen urla tarafları bile düşünebilirsin. Daha yeni bir arkadaşım taşındı bahçeli müstakil eve 1300 lira kira veriyor daha uygun alternatiflerde var. Ama kafa dinlemelik huzurlu bir yer. Ama izmirde gezmek için araba güzel oluyor. Toplu taşıma biraz zorlayabiliyor.

fosforlu cevriye

Yani çok huzurlu olması sıkabilir de. O yüzden beklentiyi sordum.

fosforlu cevriye

Toplu taşıma yetersiz olduğu için mi zorluyor?

Olabilir valla Urla'ya hiç girmedim daha önce. Öyle bahçesi veya havuzu olan bir ev çok güzel olurdu. çok sıkıcı veya merkeze uzak bir yerde olmadıkça

otonomo

Evet toplu taşıma biraz seyrek ve yavaş.

fosforlu cevriye
1

mobil görünümden çık