Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım. Ekstra önerilere de açık olmakla birlikte;

- Samsung Galaxy C7 Pro (İthalatçı Garantili)
- Asus Zenfone 3 ZE552KL 64GB (Asus Türkiye garantili)

arasında kaldım. Epey sitesi kıyaslaması şöyle www.epey.com

Temelde telefoncular (ASUS satanlar dahil) ASUS'a telefon işinde kesinlikle girmemem gerektiğini anakartlarında sorun olduğunu söylüyorlar. Hatta Mediamarkt'da ASUS, ZTE ve birkaç markayı satmayı bırakmış falan. Samsung'un da kötü özelliği kamerası diyorlar. Gece çekimleri berbat gündüz çekimleri vasat deniyor.

Temelde fiyat kalite optimizasyonu yaptığımda bu iki cihaza ulaştım ama gerekirse fiyatı biraz daha esnetebilmekle birlikte farklı önerilere de açığım.

Şimdiden çok teşekkürler.

 

Kamera sorunu anakart sorunu kadar ciddi değil. İlla bu fiyat aralığında dolanmak gerekiyorsa samsung derim.

yaren

c7pro

adivar

ya al asusu bakma telefonculara.
halam asus kullanıyor gayet iyi ve sorunsuz.

seyduna6687

Ahaha Asus telefonların anakartlarında sorun varsa müthiş ironi olur çünkü adamlar pc için en büyük anakart üreticilerinden biri :D

Bazı modellerinde ekranda vs kronik sorunlar olmuş lazer serisinde galiba, ama 3'te duymadım ama araştırın yabancı forumlarda falan yazmışlardır öyle bi sorun varsa. Ama genel olarak asus şöyle denemez çünkü annemde zenfone 6, halamda zenfone 2 var gayet güzel yıllardır kullanıyorlar arada benim de kurcaladığım oldu.

Mesela bazı samsunglarda wifi kopma problemi var. Ama model model yazılım yazılım değişebiliyor tüm şu marka şöyledir demek saçma.

rodriguez2
1

mobil görünümden çık