Bu durumda cloud vps hosting ile klasik godaddy vs. yerden domain+hosting almak arasında bir fark var mı? Bu iki teknolojinin arasındaki fark nedir?

klasik hostingde herşey hazırdır senin için ftp ile bağlanıp kodu atarsın herşeyi panelden düzenlersin , bakımla işletimle işin olmaz
vps de boş makina alırsın işletim sistemi kurarsın server kurarsın db kurarsın
tüm configurasyonlarını sen yaparsın bakımınıda sen yaparsın (bazı hazır imajlar da var tabi) daha teknik bilgi daha uğraş gerektirir
ben ne kullanıyorum digitalocean kullanıyorum
neden go dady hostingde göremediğim ping timeları
ubuntu+ngnix server uzerinde çoşturuyorum, performans misliyle iyi


Eğer trafik beklemiyorsan daha hesaplı olur. Yıllık 10 - 20 TL arasında kaliteli hizmet alabilirsiniz. Veridyen, GuzelHosting benim önerdiklerimdir.
Eğer trafik çok olacaksa, her şeyin senin elinde olmasını istiyorsan VPS alabilirsin. DigitalOcean, Vultr gibi firmalardan dakikalar içinde kendi sunucunu kurabilirsin.
