Bende yapmak istiyorum




 

prostat masajı.

çok hoşuna gidecek.

lat menat uzza

Yazım kurallarına uygun yazmak. Dahi anlamına gelen de'yi ayrı yazmanın tadını hiçbir şeyde bulamadım. Tavsiye ederim.

microfiction

kitap okumak

shotgunwoman

Günahlarım :)

Utanmayı öğrendim, özsaygıyı öğrendim, özşefkati öğrendim, insan psikolojisini öğrendim, dinlemeyi öğrendim, tedavi etmeyi öğrendim, affetmeyi öğrendim, öğrenmeyi öğrendim...

Sen yapma. Sen kendini öğren. En çok sevdiğim yönlerimden biri kendimle ilgilenmemdir.

yaren

- Yurt dışına tatile gitmek
- Anneme hediye almak
- Araba kullanmayı öğrenmek.

İlk aklıma gelenler.

kediyiyenpiskopatfareyimben

abi ingilizce öğrenmek ya. şu yaşıma kadar insanlar beni bir halt zannettiyse sadece ingilizce bilgi sayesinde oldu. öyle müthiş bi ingilizcem de yok ha, anadolu lisesinde yabancı dil bölümü okudum yani ama iyi bi öğrenciydim allah için, üniversiteye giriş sınavı olsun lisedeki sınavlar olsun %90-95'in altına düşmezdim başarı oranı olarak.

ingiliççe sayesinde genel kültür kasma şansım oldu. yabancı insanlarla tanıştım. ilgi duyduğum alanlarda bilgi sahibi olmam çok daha kolay oldu çünkü malum türkçede 5 kaynak varsa ingilizcede 555 kaynak oluyor herhangi bir konuda.

nasıl desem farklı bi bakış açısı kazandırdı bana. şu an yrrak gibi bi adamım, ingilizce bilmesem nasıl biri olurdum hayal bile edemiyorum. çocuk yaşta başlayınca çok zor da olmadı açıkçası, daima severek öğrendim.

aklıma gelen ilk şey buydu. gerisi hikaye. çocuk-ergen yaşta aktif olarak kullanılacak bi yabancı dil öğrenmek muazzam bi şey bence. dandik bi evin yanından metro geçirmek gibi düşün. özünde aynı malsın ama değerin artıyo amk. süper olay.

der meister

Suriyeliler için gelen yardım amaçlı kargoları anında ilgili yerlere vermek.

1adam

Erasmus +1 çok büyük bir deneyimdi.

yüzyıllık yalnızlık

iyi ki kilo vermişim diyorum.

AlsterWasser
1

mobil görünümden çık