joker filmi çekmeye karar vermiş warner bros hatta dicaprio'yu istiyolarmış joker olarak falan. tamam iyi güzel de "joker filmi" mevzusuna takıldım ben. joker varsa onu durdurmaya çalışan bi batman olmaz mı, e batman olursa da ona joker filmş denmez batman filmi ya da en azından batman-joker filmi falan denmez mi? joker'in batmansiz bir hikayesi olabilir mi yani?




 

O film DC'nin sinematik evreninde olmayacak, öyle olunca istedikleri gibi kurgulayabilirler Batman'in olması şart değil.

angelus

@angelus dc'nin sinematik evreninde olmayacağını biliyorum ama çizgi romanı temel alıyor bütün filmlerin hikayeleri daha hiç senaristlerin kendi kafasına göre hikaye ürettiği yok diye biliyorum, joker'in olup batman'in olmadığı bir hikaye var mı diye sormak istedim. eğer yoksa ve böyle yeni bi hikaye üreticeklerse baştan saçma olur proje zaten batman'i ölü mü göstericekler emekli mi ya da joker gotham dışına çıkıcak batman da sallamıycak mı öyle olunca, nasıl olabilir batmansiz joker?

semaforo de medianoche

Joker'in Batman'den bağımsız 30 yıllık bir geçmişi var, Joker yetmişli yıllarda Batman'in başdüşmanı oldu, onun öncesinde kendi ayrı hikayeleri var.

angelus

zaten filmin origin hikayesi olacağı söyleniyor. yani ortada daha batman falan olmayacak. nasıl joker olduğunu gösterecekler.

rotten head

origin hikayesini biliyorum ama onun da tek başına işlenmesi sinema için zayıf kalır diye düşünmüştüm killing joke'taki gibi flashback şeklinde işlenebilir diye düşündüm öyle açıklama varsa biraz daha detaylı yapıcaklar demektir o zaman teşekkürler cevaplar için

semaforo de medianoche

Gülen Adam diye bir one shot hikaye var dc evreninde. Hafiften bir Joker Begins vari bir roman. Onu incelemenizi tavsiye ederim, aradığınız sorulara cevap olacaktır.

kaledekiyalnizlik

ben size katılıyorum joker ile batman bir madeni paranın iki ayrı yüzü. biri olmazsa diğeri olmaz. nasıl tek bir film yapacaklar bilmiyorum. ancak filmin arkasındaki isimler scorsese olunca merak ettim. bekliyrumm.

charlotte blanc
1

mobil görünümden çık