şu linkte zooqle.com gördüğünüz 1080p ve 720p hem amazon hem de STRIFE riplerini indirdim. yani toplamda 4 ayrı video indirdim. ekranda görüntü ve altyazı var ses yok. hepsinde durum bu.

az önce de torrentday'den
Game.of.Thrones.S07E07.The.Dragon.and.the.Wolf.1080p.10bit.AMZN.WEB-DL.5.1.x265.HEVC-MZABI.mkv

diye bi dosyayı indirdim. bunda da ses var görüntü yok.

resmen kafayı yemek üzereyim. KMplayer kullanıyorum. başka videoları sesleriyle ve altyazılarıyla sorunsuz oynatıyor. son 8 yıldır sorunsuz kullandığım media player yani daha ne diyeyim. noluyor. çıldırmak üzereyim. indirdiğim 30k seedli 4.7 GB'lık videolara A:10/10 V:10/10 yorum atmışlar. çıldırıciiim. yardım edin.

daha önce hiç sorun yaşamadığım için codec modec uğraşmadım. dolayısıyla bilmiyorum o olayı tam olarak. acaba bu codec sorunu falan mı?

 

baska playerla dene? belli ki videolarda sorun yok.

hopeless

@hopeless

2014'te ssd'ye win7 kurduğumdan beri windows media player'ı bile kurmamışım. az önce birlikte aç seçince farkettim. kısa keseyim o da hata verdi. hatta codec hatası olabilir falan bile dedi.

kisa bisey olsun istemistim

Eac3 codeci yok. Codec pack indir. Vlc indir içinde geliyor sanırım

glamdr1ng

Aynı sorunu 3. bölümde yaşadım. Gomplayer ile bir türlü ses gelmedi videodan, vlc'ye geçtim.

siz tek ben hepiniz

Pot player

feel the blanks

bedavaya sistemi kasmayan, içinde onlarca codec bulunan k lite media codec pack ve yanında media player classic varken neden yıkık yıkık playerlar ile vakit harcıyorsun ki?

k-lite mega yükle, media player classic'i de yüklüyor. açamadığın video kalmaz. böyle onu açtı bunu açmadı derdin de olmaz :/

Tears of Devil
1

mobil görünümden çık