Yeniden aktiflestirebiliyor muyuz? Cunku oyle bir kullanici bulunamadi diyor basta, bir sonraki denememde ise hesabiniz az once devre disi birakildi. Yeniden aktiflestirmek icin birkac saat sonra deneyiniz demis ama var mi basina gelen?




 

hesabı sil var hesabı dondur var. dondurduysan yeniden açabilirsin. (ama bir hafta içinde yeniden donduramazsın, dikkat et) sildiysen doğal olarak yeniden açamazsın. yanlışlıkla dondurmak yerine silmiş olmayasın.

elorelia

Hesabım çalındı seçeneğine şifremi unuttum diyerek ulaşın. Sonra sizden Instagram'a elinizde verdikleri bir kod ile fotoğraf yollamanızı isteyecekler. Bu mailden sonra aktifleştirme linki atıyorlar. Evet saçma bir süreç. Her dondurmada bu sorun oluyor.

landho

Arkadaşlar sağolun cevaplar için, hesabımı 1 saat içinde aktifleştirdim, hem de instagram yardım merkeziyle iletişime geçmeden. Yalnız instagramı açtığımda resimlerin hepsi silinmişti, o problemi de 30 snde giderdim (telefon dilim İngilizceydi, instagram dili de İngilizceydi, instagram ayarlarından dili değiştirdiğimde otomatik hepsi yüklendi, instagramın da facebook gibi eksikleri var. )

noeldayın
1

mobil görünümden çık