www.decathlon.com.tr

kuzenimde bundan var, ben de bi bisiklet alacağım dağa taşa vuracağız kendimizi arazi rotaları falan yapacağız. forumlarda reklamcılardan ve benim parçam şu kadar hafif ve bilmem kaç liracılardan geçilmiyor. size de bir danışayım, ne alayım ne kadara alayım? öneri ve görüşlerinize açığım.

*bütçe konusu esneyebilir

 

Sahilde sürecek olsan al bi tane çok da şey yapma derdim ama araziye giriyorsan evet her bir donanımın kalitesi önemli.

Yani frenlerin, amörtisörün, lastiklerin ve vites sistemin iyi olduğunda yaptığın şeyden çok çok daha fazla zevk alıyorsun.

Bu bisikletin fiyatına göre donanımları iyi, ikinci el düşünürsen ben de yol bisikleti alacağım için benim ufaklığı satıyorum.

chicha

rockrider'a 2.5k vermeni önermem. kron olabilir, merida olabilir bütçe varsa trek, cannondale olabilir.

psiren

Rockriderı önermeyip kron önermek hmm :/ kuzeninkini seviyorsan sana uyuyorsa alabilirsin. Kadroyu boya göre seç. Trek, scott, specialized, cannondale ithal ünlü markalardır. Hem işçilik hem de doların yüksek olması sebebiyle alt modelleri bile Türkiyede pahalı. O yüzden çok tırt komponentleri var çoğunun. Btwin ve bazı Türk markalarında daha iyi komponent olabiliyor. Bütçe 2.5 civarı ise üst düzey komponent zor zaten Türkiyede 2.el almadığınız sürece. Kuzeninki hoşunuza gidiyorsa alın geçin onu bence. Ayrıca rockrider 560ı marketlerde göremedim ben gittiğim decathlonlarda. Gidin 0ını görün diyemiyorum :D Yerel dükkanlara da gittin. Nakit ödemede baya indirim yaparlar. İyi aletler yakalayabilirsiniz

glamdr1ng
1

mobil görünümden çık