yurtdışında sanal pos açıp buradaki müşterilerimden çekim yapmak istiyorum. online girip kart numaralarını yazıp para çekmek, yurtdışındaki hesabımda tutmak istiyorum. Aynı zamanda hesap adımı ismim değil, "transportation company" olarak tanımlamak istiyorum. Çok mu şey istiyorum? Hangi ülkede en uygun olur (Avrupa) yol gösterebilecek var mı?

NOT: şöyle bir şey istediğim, ama fiyatlar ohanness: winnerpayment.com


 

Yurt dışında sanal pos açmak için oradaki bankalardan hesap ve pos temin edebilmen gerekir. Konu kilit.

PayPal türevi sistemler üzerinden yaparsın bu işi ancak, başka türlü huevos escapados adentro company olursun.

cakabo

Şirket adı olacaksa yurtdışında bir de şirket açman gerek, istediğin ismi yazamazlar.

İzlanda'da iki şirket var bildiğim, Borgun ve Valitor. Türkiye'den hesap kabul ediyorlar ancak bireysel olarak açamazsın, şirketinin olması gerek.

Visa ve MasterCard'ın sitesinde onaylı tüm şirketler var, biraz karıştırman gerekecek menüleri. Oradaki şirketlerle iletişime geçip sorabilirsin. Yalnız hatırlatmam gereken bir şey var, pos hesabının para birimi TL olmayacağı için (EUR olur büyük ihtimalle, banka Avrupa'da çünkü) EUR <=> TRY kur çevrim ücreti sana yıkılacak.

Özel değilse, sebebini öğrenebilir miyim? Burada yerleşik şirketlerin Türkiye'deki bankalar / şirketlerle çalışmak istememenin tek sebebi satışının döviz üzerinden olması olur, o yüzden yabancı bankalarla çalışırlar. Yoksa şartları Visa, MasterCard, American Express belirlediği ve bankalar buna aracı olduğu için sanal pos kuralları ve satılabilecek ürünlerle ilgili kısıtlamalar genellikle bankadan bankaya değişmez.

hayirsiz
1

mobil görünümden çık