Size de oluyor mu bu hissin sık sık değişmesi durumu?
Bir gün "ulan çok yakışıklı adamım haa" ertesi gün "kim bakar bana aq"
Bir gün "şu adam bana sataşsa ağzını yüzünü dağıtacak güçteyim." Ertesi gün tam tersi falan filan?


 

sik sik degismiyor bende. birkac ayda bir 1-2 gun yuruyen ego oldugum oluyor, 1-2 gun de yerin dibinde hissettigim. diger gunler standart.

fakyoras

ben sabah müthiş özgüvenli hissederken akşam kendimi leş hissedebiliyorum. ya da tam tersi. çok sık yaşıyorum bu durumu.

moratoryumkisilik

hayır. hep aynıyım. hep yakışıklı.

secrex

güne boktan başladıysam öyle oluyor. gece hayallere -kimi zaman konulu hayaller- dalıp 3'te, 4'te yattıysam ertesi gün ya geç kalıyorum uykusuz biyerlere yetişiyorum. ya komple yetişmeyip okulu asıyorum. öyle olunca da özgüven falan ucuyor gidiyor

klar

Harbiden oluyor. Genel itibariyle özgüvensiz değil de sessiz sakin, kendi halinde bi insanım. Bazen bi bakıyorum ortamın neşesi olmuşum, hazır cevapları tak tak sıralıyorum, tüm gözler üzerimde, espriler, komiklikler, şakalar... Bunlar olurken "oo ölütaklidi bu akşam keyfin yerinde" diyorum kendi kendime. Biraz daha sürsün istiyorum ama biteceğini de biliyorum. Böyle değişik bir şey.

olutaklidi

gece aynaya bakınca iyi, akşam iş çıkışı bakınca omg modu

sttc
1

mobil görünümden çık