mazda 3 2012 aracım var ama araçta flash bellek yeri yok.hep cd mi yapcam.aux girişi veya çakmaklık falan burdan cikisli usb bellek takilmalik bi seyler var midir onerebileceginiz?




 

teypi değiştirmek istemiyorsunuz anladığım kadarı ile, müzik sistemi yapan yerlerde torpidoyu açıp eğer teypinizde uygun çıkış varsa oradan aux çıkışı alıp dışarıya bir kablo ile çıkış yapıyorlar diye biliyorum.

bu sistemi yaptırmak istemeyenlerin çekinceleri ise genelde (modelden modele değişmekle birlikte) araçta torpido sökülüp takıldıktan sonra bir türlü tam oturmuyor ve trim sesleri oluşuyor diyorlar.

bu şekilde çıkış almış dostlarım mevcut.

(teypi teybi teyp nasıl yazıldığını bilmiyorum, yanlış yazmış olabilirim)

baharat

aracımda aux girisi var da oraya bellek takmak icin ne almam lazim.ara kablo var mi oyle

sezar35

Teybin AUX girişi varsa şunu alabilirsin: www.hepsiburada.com

Geçen ay aldım, memnunum. Hem telefon görüşmelerini kolaylıkla yapıyorum hem de telefonda bulunan şarkıları çalabiliyorum.

teknikekip

@jack ass bunlar otg tarzında çalışıyor sanırım yani direk usb bellekten okuyamıyor.

Ya @teknikekip'in gösterdiği gibi bluetoothlu bir cihaz olacak ve şarkılar telefona yüklenecek ya da mp3 çaların içine şarkı atıp, kulaklık çıkışı aux'a bağlanacak.

reactionic

aux girişi varsa iki ucu erkek kablo alıp (aux kablo derler) telefonu/mp3 playerı bağlayacaksınız.

argent dawn

@teknik ekibin kullandigindan kullaniyorum baya iyi bitek sarji bitebiliyor ama caktan sarjla devam ediyorum calmaya yada aux kablo al telefona bagla.

solenkol
1

mobil görünümden çık