ben şunu düşünüyorum:
(git: www.youtube.com

ya da şunu:
(git:www.youtube.com

aslında şu daha neşeli olur :)
(git:www.youtube.com


çok mu lame olur bilmiyorum ama bir rus veya ukraynalıyla evlenecek olursam kesinlikle şu olsun isterdim,
www.youtube.com
bi belgeselin ukraynalı maden işçileriyle ilgili bölümünde, yeni evli çifti gösterirken çalıyodu. acayip şirin, çok tatlı bi şarkı. hem sevgilili hem madenli hem donetskli. donetsk olduğu için hem ukraynalıya hem rusa gider.
türkle yahut başka milletten biriyle evlenirsem bunu istemem ama, saçma olur. o kısmı için bi fikrim yok.


beyonce'den halo isterdim. buna ayak uydurmak zor olurdu ama yine de denerdim. gerçi bu da müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzeyeceği için sezen aksu - belalım olurdu.


artık evlilikle alakam yok da şunları düşünüyordum bir zamanlar:
www.youtube.com
www.youtube.com


Bir 3-4 yıl öncesine kadar bunu isterdim bir Back to the Future olarak, hatta tartışma konusu bile olamazdı. Tabii peşinden Johhny B Goode ile.
www.youtube.com
Şimdi öyle bir müzik isteğim yok.


eskiden duun salonlarinda piyanist santorun orgla caldigi boktan arabesk sarkilarla dans ederdi millet :))
simdi herkes kasiyor "en orjinal bizimkisi olacak" diye :))


benim evlenmekle falan işim olmaz da, şu şarkıyı aşkla çok bağdaştırıyorum. Hatta sırf bu yüzden çok fazla dinlemiyorum. Makul dozlarda almam gerekiyor. En sevdiğim filmlerden birinin soundtrack'i olması da güzel tesadüf.
youtu.be
