Merhaba. İşten güçten arta kalan zamanlarda güzel şeyler izlemeyi seviyorum. Zaman sınırlı olduğu için izlediğim şey kötü olunca üzülüyorum giden zamana. Şu strangers things'e ne diyoesunuz? Çocuk işi değildir sanırım? Bi fikir verin canlar.




 

Cocuklarin basrolde oynadigi yetiskin dizisi. Cocuklar icin olsaydi onlarin psikolojileri icin kotu olurdu cunku saglam korku dizisi. Duvarlardan cikan ruhlar falan var.

Traveller

Değer bence. Ben tek nefeste izlemiştim akıcı.

gozu acik sevisen yahudi

Değer.

elorelia

değer

sta

ben pek beğeneceğimi düşünmeyerek ilk bölüme biraz bakayım diye açmıştım bir baktım soluksuz tüm sezonu bitirmişim bilgisayarın başından kalkmadan. uzun zamandır izlediğim en sürükleyici şeydi.

rotten head

Stephen king romanlari seviyorsan hosuna gider.

chavezding

Çoluk çocuğun oynadığı dizi izlenmez diyerekten epey bi geç izledim. Geç izlediğime pişman oldum. Sürükleyici bir dizi.

apolitikherif

Değmez. Aşırı yapmacık sahneler, batı korku filmi yapmacıklığı dolu her yeri. Çocuk diyalogları hiç çocuk diyalogları gibi değil. Karakterlerin söyledikleri her şey, verdikleri her tepki, yaptıkları her hareket çok yersiz duruyor, hani "out of place" derler ya. Buldum diye parlayıp diğerlerine mıknatısın pusulanın nasıl çalışacağını anlatan çocuğu izlemek istemiyorum ben korku dizisi izlerken.

Adramelekhh

Dili basit olduğu için İngilizce altyazılı izleyip dil geliştirmek maksadıyla izledim ilk sezonu. Çok şey beklenmeden izlenebilecek bir dizi. Pek de çocuk işi değil.

estranged
1

mobil görünümden çık