En fazla 2000 liraya iyi özellikli telefon arıyorum
Ya da böyle istediğim özellikleri yazınca karşıma şu şu telefonlar var diye çıkarabilecek bir web sitesi?

Hepsiburada uygulamasini indir.Orda cok kolay seciyorsun istedigin özellikleri.Xiaomi oneriyorlar cok 4 gb ram genelde.


iphone se.
2.000 tl'ye çıkacak olsam alacağım telefondur.


ben lg g3 kullanıyorum g5 2000 ise hiç düşünmeden al


@buiret lg 4 ve 5 doğru düzgün yok artık piyasada lg çekildiği için türkiye'den


lg pişmanlıktır


lg g4 kullanıyorum, kamerası gerçekten harika ama şarj problemi var, yedek batarya taşıyorum o derece. Ha sevdiğim için telefonum çalınınca yine g4 aldım, önceliğiniz fotoğrafsa tercih edebilirsiniz 500 liranız da cebinize kalır.


İphone se gözün kapalı al geç. Telefon değiştircem bahane bulamıyorum bırakmak için şu veleti


lenovo p2 memnunum özellike şarj


Lg alma. 2k bütçe çok zaten o kriterler için. Xiaomi ya da asuslara bak. Lenovolar da olur. İphone se ne abi :D ufacık ekran.


xiaomi mi6


Telefonu değiştireceğim ben de biraz araştırdım en son Lenovo P2 de karar kıldım


Asus zenfone 3'ün ilk çıkan modelini 1100 tl'ye almıştım gayet memnunum.


Huawei P9 varken lenovoya 1500 lira verme yazık parana 1050 civarında bir fiyata huawei al hem garanti sıkıntısı yaşamazsın.Ayrıca lg pişmanlıktır diyen arkadaşlar lg 3 sene önce ölmüştü ztn


iphone se evet güzel ve götürür ama ekranı küçük gelebilir.
böyle şeyler demeyi sevmiyorum ama 2200tl verebilirsen galaxy s7 var hem kamerası da çok iyi, suya dayanıklı, tipi biraz çirkin bence ama fiyat/performans olarak gayet iyi.
