
harcamana bağlı. ayda 1.000 tl ekstre ödeyeceksen değmez. 3.000 üstüne düzenli çıkarsan, biletler o masrafı çıkartır. tabii genelde yüksek mil veren market, mazot, bilet gibi şeyler alman lazım. tek parça 5.000 tl mobilya aldığında 10'da 1 puan veriyor, hiç işe yaramıyor.
ha dersin ki daha iyisi var mı? gecmişte wings ve adios daha iyiydi. wings'i uzun yıllar sonra kapattım. bu uçuş programlarının hepsi geçmişe göre resmen rezalet derece kötüleşti. ama sonuçta birinden birini kullanacağım diyerek en düzgun gelen garantiyi seçtim.
2. defa aidat öderken, belli sözler vermen durumunda ücreti iade edebiliyorlar.


miller bilet almak için çok karlı değil gibi görünüyor. netekim mille bilet alırken, nerdeyse bilet parası kadar vergi talep edebiliyor.
bunun yerine ekonomi biletleri business'a yükseltmek daha karlı sanki.


@507 peki senede 3-4 kere şirket aracılığı ile İstanbul'a gidiyorsam mantıklı olur mu?


soruyu anlamadım. biletleri şirket mi alıyor yani? kredi kartıyla bağlantısı nedir? istanbulda çok harcama yapıyorsunuz o yüzden mi? yoksa şirket harcamalarını o karttan mı yapacaksınız?


biletleri ben alıyorum şirket sonra ödüyor. bilet alınca da x2 mil puanı veriyor ya ondan sordum.


bilet fiyatını 2x mil verir ama yılda 3-4 kez çok fazla sayılmaz. toplam yılda 2.000 TL bilet tutarında alsanız, 4.000 mil eder. bu da 1 ödül bilet demek hepi topu.
