Selam Romalılar,

Şimdi bi miktar Euro'ya ihtiyacım var. Yapıkrediden döviz hesabı açsam, günün içinde tl hesabımdan o hesaba euro alsam, sonra gidip şubeye vezneden çekmeye çalışsam sorun olur mu? Cüzdan yok vs. ya bilemedim mantıken olması gerek ama bir bilen sormakta fayda var.

PS git dövizbürosundan çek diyecekler için bulunduğum bölgeye yakın büro yok. Zaten aşırı bir miktar çevirmeyeceğim 200-300 max. ondan aşırı bir banka-büro farkı çıkmaz diye düşünüyorum.

 

Banka şubelerinden de döviz çwvirtip alabiliyorsunuz, illa euro hesabı açmanıza gerek yok. Yani elinizde tl ile şubeye gidip döviz almak istiyorum işlemi.

senolll

internet bankacılığı kullanıyor musunuz? internettn döviz hesabı açın parayı internetten çevirin. sonra gidin çekin. internetteki kurlar biraz daha iyiymiş sanırım.

gerçi az meblağ demişsiniz ama yine de diyim dedim. fayfalı bilgi.

fosforlu cevriye

@fosforlu cevriye dediğin nedenden dolayı online yapıp gidip çevirmek istiyorum. @senolll dediğin gibide yapabilirim aslında bu sayede hesap cüzdanı sormazlar.

ManikD

hesap cüzdanı gerekli değil bu arada işlem yapmanız için şubeden hesabınıza ilişkin olarak kimliğinizle işlem yapabilirsiniz.

fosforlu cevriye

Ben iş bankasından yapıyorum bunu. Kimlikle gidin yeter.

bartman
1

mobil görünümden çık