photoshop bilmiyorum. irfanview var ama onda eklenebiliyor mu eklenebiliyorsa nerdendir bulamadım. bi de font ekleyebiliyor muyuz yapılabiliyorsa irfanview'da. ya da online yapabileceğim bi yer var mı. ya da başka basit bi program filan.




 

paint?

lonelyman

(git: www.pixlr.com) deneyebilirsin.

edip

fontu programa değil bilgisayara eklemelisin.
denetim masası/yazı tipleri

serafettinn

tabi paint'le bile uydurulabilir aslında. tamamen benim mallığım. şu linke de bakıyım bi ayrıca yine de.

edit: bu arada yazdıklarımda ciddiydim. yani bi ğneleme filan gibi şeyler yok yanlış anlaşılabilir diye dedim. o linktekinden de font'u göstertemedim. paint'le yapabilirm herhalde. denetim masasından filan da oluyor mu bilmiyorum da. C:\WINDOWS\Fonts'a ekleyince paint'te kullanılabiliyor font.

photoshop da yüklü değil ayrıca evet. şu anda onunla uğraşmayacağım. niye böyle bi sorduysam zaten. neyse artık.

tepedeki psychedelic adam

dostum fotoşok bilmekle alakası yok ki bunun, gayet kolay çünkü emin ol. bu tür bir işlemi yapmanın yolu en basit programda da en karmaşık programda da hemen hemen aynıdır. aç fotoşopu, herhangi bir programa, o programla ilgili dökümanı (word en basidinden)aktarır gibi resmini aktar file-open yoluyla. soldaki araçlardan metin aracını hemen farkedersin zaten harf sembolünden. onu seçip resmin neresine yazı yazmak istiyosan pencere açıp yazıyosun yazını. hatta alttan yazıyla ilgili düzenleme de yapabiliyosun. ha, bunları yok değil de bilmiyorum dediğin için söyleme gereği duydum, aran yoksa fotoşopun olmayabilir doğal olarak, ama ben edinmeni tavsiye ederim.

7c

snagit her ne kadar görüntü alma programı olsa da yanında gelen snagit editor'le yapabilirsiniz.

sanal uyku

irfan'da F12 ile çubuk çıkıyor bir adet

lewoxl
1

mobil görünümden çık