Cumartesi-Pazar bir alana bir bedava varmis mac rujlarda. Benim daha once hic mac rujum olmadi. Kampanyadan yararlanip almak istiyorum, onerileriniz nelerdir? Bir de ben bugday tenliyim, sac rengim kumral ama ozellikle yaz ayinda sariya kaciyor. Hangi renkleri onerirsiniz? Tesekkurler:)




 

Mac taupe yi mutlaka dene derim. Hafif kiremitimsi bir rengi var ve tenine çok yakışır bence.

neferkitty

selam ruju kendi istedikleri bi şeyden veriyorlar, az önce online sitede denedim. Bedava olan ruju sen seçemiyorsun yani.

Tüm MAC Mağazaları’nda ve Online’da 30/07/2017 23:59’a kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır. Hediye ruj otomatik olarak eklenecektir, hediye ruj seçili orijinal boy rujlarla sınırlıdır ve stoklarla sınırlıdır. Başka kampanyalarla birleştirilemez

ekaterina

buğday tenliysen ve kırmızı seviyorsan lady danger olabilir. az biraz turuncuya kaçıyor bunu belirteyim ama sarı saçla harika olur bence.

loveless

Huggable Lipcolor diyor bende, hediye ürün o mu?

Ben Amourous almayı düşünüyorum. Çok tatlı bir renk.

Lim5

kızlar fınally free nasıl sizce?

balpolen

Kesinlikle russian red oneriyorum. 1 yildir her mevsimde suruyorum ve surekli iltifat aliyorum onu surunce. Rubby woo'yu merak ediyorum ben de, ona da bakabilirsin

yuruyencene

ruby woo (soğuk kırmızı) ve mehr (gül kurusu) kullanıyorum, ikisinin de rengi ve dokusu çok güzel bence.

theseachange

@balpolen, finally free bence güzel renk. günlük kullanım için de uygun ama ben bu tip renklerin her yerde daha ucuza bulunabileceğini düşünüyorum. bir de anladığım kadarıyla cream sheen formülünde, çok kalıcı olacağını sanmıyorum. ben olsaydım mac'in daha başarılı olduğu matte ya da retro matte formülüne sahip rujlara yönelirdim (illa da parlak diyorsan amplified formülü de olur)

loveless

taupe +1 yakışmayan görmedim

shotgunwoman
1

mobil görünümden çık