Arkadaşlar az evvel şahsıma gelen bir kargoyu aldım ancak kargo görevlisinin yanında gerekli evrak olmadığı ya da almayı unuttuğu için bir boş kağıda ismimi soy ismimi ve imzamı atmamı söyledi dalgınlığıma denk geldi dediğini yaptım.. üstüne bir fiş imzaladı ama sonradan kıllandım.. altına kargo için atılmıştır minvalinde birşey yazdım.. yine de sorayım bu tarz bir olay sakıncalı olabilir mi ? Gidip o kağıdı geri almak için uğraşayım mı ?




 

boş kağıda imza olayı normal şartlarda tabiki çok büyük sorunlar çıkartabilir ama bu adam gidip şirketine o kağıdı gösterecek ve eşyayı teslim ettim diyerek görevini tamamlamış olacak. ha imza atmasaydın nolurdu bu sefer eşyayı vermezdi geri döner imzalatması gereken kağıdı alıp gelirdi. altına da kargo için yazmışsın zaten hiçbir şey olmaz.

combofix

yinede bi kargoyu arayıp bilgi al bence sor yani ihmale gelmez

hi jackie

aradım.. imzalanması gereken asıl evrak neyse onu imzalayım kağıdımı alayım o arkadaştan dedim tamam dediler.. Dediğiniz gibi imza işleri ihmale gelecek bir husus olmadığı için açıkçası tırstım her ne kadar altına kargo için falan yazsamda..

joehigashi
1

mobil görünümden çık