Puanımın yettiği ve Ankara'da olmam itibarıyla en mantıklı gelen Hacettepe Gıda Mühendisliği ve bir sene bekleyip diyetisyenlik için tekrar sınava gitme arasında kaldım.

Bir sene daha hazırlanmak için gerekli motivasyon önerilerinizi veya Hacettepe Gıda için ikna argümanlarınızı bekliyorum.


 

bir sürü gıda mühendisi var. kendini geliştirip iyi bir diyetisyen olabilrsin. malum obezite giderek artıyor.

1917

benim puanım itü gıdaya yetiyordu, yazacaktım da. gıda mühendisi bi arkadaşım vazgeçirdi iş alanlarının dar olması sebebiyle. hacettepe sağlık bilimleri alanında en iyisi, ama mühendislik olarak ortalama bir üniversite. gerekli motivasyon tamamen size bağlı, olayın ciddiyetinin ne kadar farkındasınız? her şeyden soyutlanıp daha iyisini yaparım diyor musunuz?

pide

eşim gıda mühendisi. ankara gıda mezunu.
gıda mühendisliğini tercih etmeni tavsiye etmiyorum.
özelde iş alanı dar, patronların yanında eziliyorsun. devlet memuru olmak istersen kpss'den çok yüksek puanlar alman lazım, 90-95 arası. eşimin kpssye çalıştığı dönemi ben bilirim. öss'den daha fazla çalışmıştı.

başka bölüm yaz. başka bölümlere puan yetmiyorsa 1 sene daha hazırlan.

artci sarsinti

Gıda mühendisliği okumasi cok zevkli bi bolum ama mezunu cok is alani dar. Burda esas soru gerçekten diyetisyen mi olmak istiyorsun yoksa olay gidayla ilgili bi bölüm okumak mi.

passive aggressive
1

mobil görünümden çık