elimde kredi kartım alacağım birini ama aralarında çok önemli bir fark var mı anlayamıyorum. hepsi üç aşağı beş yukarı kafamdaki web sitesini yapmama yakın opsiyonlar sunuyor. böyle ama şunda şu var şunu al şu olmazlık bir olay var mı wordpresste.

anlamıyorum bu işten. sonradan aa keşke onu alsaydım onda şu varmış dememek için soruyorum.

ek soru: bir temayı aldığımda içindeki örnek demolardaki özellikleri kafama göre karıştırıp kullanabiliyorum değil mi?
themelar:
fortun:

themeforest.net

wanium:
preview.themeforest.net

roneus:
themeforest.net

 

Evet temel özellikler açısından üç aşağı beş yukarı aynı görünüyorlar. Woocommerce, page builder vs hepsinde default olarak var zaten. Burada belirleyici olan demo sayfalarına bak, bir de temalarda önemli olan wp güncellemeleri ile uyumlu hızlı update veriyorlar mı ve genel olarak update sıklıkları nedir, bunlar çok kritik. Çünkü wp major bir update çıktığı zaman temanın da hemen o update'e bir update çıkması gerekebiliyor, bunu geç yapıyorlarsa sıkıntı.

Demo sayfalarını alıp kendine göre özelleştirebilirsin evet. Ama sorduğun 2 farklı demo sayfasını alıp bir sayfaya entegre etmek ise o öyle bir tıkla olmaz. Çünkü demo denilen şey normal bir wp sayfası olarak yüklenecek sisteme, her bir sayfada istediğin gibi oynama yapabilirsin ama iki farklı sayfanın (demonun) farkı özelliklerinden 1 sayfa çıkarmak için biraz biliyor olmak lazım.

Karışık mı anlattım bilmiyorum, varsa anlamadığın yer sorabilirsin.

fengari
1

mobil görünümden çık