Merhaba Evliya Çelebiler...


Yakın geçmişte, bu aralar işte Yunan Vizesi almışlar el kaldırabilir mi ? Başvurudan itibaren max ne kadar sürüyor almak ? 1 ay iyi bir zaman mı ?
Bir de ülkeden karayou ile geçip gitmek için schengen başvurusu çok aklıma yatmasada, Makedonya ya geen otobüs firması, schengene ihtiyacım olduğunu söyledi..

Var mı bilginiz ?

Thanks in advance

 

Almak belgelerinizin tamlığına göre değişiyor ama max 10 gün falan sürer. Önemli olan randevu almak, zira yaz ve bayram randevuları olduğu için gün bulmak zor. Ve evet, Makedonya veya başka bir yere otobüsle gitmek isterseniz Schengen şart, transit falan sanırım, Kosmos bilgi verir.

whoosie

Schengen sart tabi,
Yoksa makedonyaya otobusle gidemezsin.
Ucarak ancak.

Transit filan gereksiz ki yok zaten. Normal
Turisti vizesine basvurmalisin, 2 haftaya cikar ama randevuyu ne zamana alirsin bilmem, bir an evvel randevu almalisn

kuehles blondes

ankarada 1 hafta. istanbulu bilmiyorum. aklına yatmayan ne? fyrom'a giderken yunandan geçeceksin, haliyle vize isterler.

cekilmis gayfe

Yeni aldım taptaze,

06 temmuzda (perşembe) belgeleri verdim ankara vfs'ye , ups 12 temmuzda (Çarşamba) belgeleri getirdi. UPS e verilme tarihi 10 Temmuzdu (pazartesi). Baya elleri hızlı çıktı.

ManikD

fazla sürmüyor. 1 haftada pasaport elime geçti.

silah taciri

bu ay sonunda aracla yunanistana gecicez. Konsoloslugun gorevlendirdigi ozel firma var, oradan randevu alip belgelerini teslim ediyorsunuz, parmak izi verip fotograf cekiliyorsunuz. Sonrasinda 5-10 gun icinde pasaportunuzu kargoyla (20 tl/kisi) gonderiyorlar adresinize.

safepassage
1

mobil görünümden çık