Eksidaşlar merhaba, Biz üç arkadaş hem kendi bohem karanligimizdan
kurtulalim hem de cevredeki durumu olmayan maddi/manevi desteğe ihtiyaci olan insanlara yardim edelim dedik kendi kendimize. Ancak nereden baslyacagimizi bilemiyoruz. Tam olarak yapmak istedigimiz sey durumu olmayan insanlara elimizden geldigince birebirde maddi destekte bulunmak ve onlarla birlikte zaman gecirip onlarin sorunlarini dinlemek, belki bir nebze onlarin da dislanmisliklarini ve yalnizliklarina ortak olmak istiyoruz. Ancak nerden başlanır pek bilmiyoruz. Simdilik bi dernek veya bu tip bir yerler varsa bildiginiz, gercekten işe yarayabilecegimiz, bizi bi aydinlatirsaniz super olur.



 

sehir belirtmemissiniz bu yuzden istanbul oldugunu varsayiyorum :) sefkat-der var, evsizlere yardim yapan. cok yardima ihtiyaclari var maddi manevi.

pide

Evsizler çok mantıklı fikir. Bi de o civarın hakiki yoksullarını muhtarlıkların bildiği söyleniyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bazı kişiler var muazzam sıkıntı çekiyorlar kimsenin haberi olmuyor.

Olabildiğince kimseye göstermeden veya duyurmadan yaparsanız onlar da rencide olmuş hissetmezler.

Tanrı sizden razı olsun.

yaren

Oncelikle bulundugum şehir Istanbul, ikinci olarak da tncserap arkides bi dernege para vermek de iyi bir fikir olabilir. Ancak biz daha boyle insanlarla birebir iletisime gecelim diyoruz biraz. Boyle dernekler falan da varsa, birlikte gidip boyle insanlara ulasabilecegimiz direkt olarak o da cok guzel olur.
Tanri(ucan spaghettiler, bosluk, vs. vs.) sadece kendi bireysel hayatlarini yukseltmeye calismayip, baskalarinin da hayatını daha yasanir kilmaya calisanlardan razi olsun tabi bu arada -)

whoshothesheriff

Bulunduğum yer Hatay. Yardım yapılacak insanlar malum. İstersen mesaj atabilirsin.

1adam

1adam, duyarliligin icin tesekkurler. Ancak belirttigim gibi hem yardim edip insanlara hem de birebir bi iliski de kurmak istiyoruz insanlarla, istanbulda birilerine ulassak daha iyi olur yani. Cok sagolasun ama yine de

whoshothesheriff

eksisozluk.com

pokepoke
1

mobil görünümden çık