Merhaba arkadaşlar,

Ben ateistim, ancak haftaya işim nedeniyle umreye gitmem gerekecek. Yanımda insanlar da olacak. Namaz falan doğru düzgün bilmiyorum. Umreyle de ilgili bir bilgim yok. Zorlanacağım, hazırlanmam gereken şeyler olacak mı?

Troll soru değildir.

 

hacı umre olayına vakıf değilim ama otellerde dikkatli ol, adam sadece erkeklerin kaldığı otelde viagrayı çakmış kalpten ölmüş. yani nasıl bir zihniyetle neler dönüyor allah bilir. tedbiri elden bırakmamak lazım gelir. tanrı odin seni korusun.

seyduna6687

desit bi arakadaşım iş nedeniyle 8-10 kez umreye gitmek durumunda kaldı, üstelik badem bıyıklı tayfa ile. bi kaç keresinde ramazana denk geldi hatta, seve seve oruç tuttuydu.

önemli olan etrafındaki insanlara fake yapman gerekip gerekmediği. sorunda yapman gerekiyormuş gibi duruyor. öyleyse onları taklit etmekten öte çaren yok sanırım.

manuel mandalina

ne yaparsanız yapın ilgili olmadığınız anlaşılır. namaz kılmayı abdest almayı ihramı tavafı araştırın

cirkinkizyokturazvotkavardir

Namaz nasıl kılınır, abdest nasıl alınır, günlük hayatta bir müslümanın yaptığı şeyleri internetten biraz öğrensen yeter. Umre veya hac nasıl yapılır dahil olmak üzere fazlasını da zaten çoğu bilmiyor.

razvan rat
1

mobil görünümden çık