Yaptırmam gerekiyor. Hem AB ülkelerinde geçerli olmalı, acil bir durumda beni yarı yolda bırakmamalı hem de büyükelçilik tarafından kabul görmeli.

Sompo Japan sigorta için bir arkadaş yıllık 85 Euro teklif verdi. Entrylere baktım, araba sigortası olarak fazla iyi geri dönüşü olmamış. Buradan mı yaptırmalı, siz ne tavsiye edersiniz?


 

anadolu sigortadan yaptırdım. italyadan 6 aylık multi vizem var. iş bankası şubeleri yapıyor

tavish11

Sakın ha o paralara yaptırma. Bazı sigorta şirketleri kazıklıyor seyahat sigortasında. Akbank şubelerinden yıllık 97 TL (evet türk lirası) yaptırabilirsin. Şubedeki görevliden her sayfasının ıslak imzalı olmasını iste, başın ağrımaz.

skoofer

niye yıllık gerekli ve neredeyse her sigorta şirketi bunu yapıyor, herhangi bir banka veya sigorta şirketinden ortalama aynı ücrete dilediğin kadar gün olacak şekilde, seyahat sağlık sigortasını alabilirsiniz.

cursor

Vize Erasmus için ve 1 yıl kalacağım, yazmayı unutmuşum.

sevgikusunkanadinda

Seyahat sigortasi 90 gunden fazla gecerli degil. O yüzden sizin yurt disi saglik sigortasi yaptırmanız lazim

goodman

@goodman +1.

1 yıllık schengen vizesinde bölgede kalabileceğin maksimum gün sayısı 90 olduğu için sigorta şirketi laf oyunuyla 365 günlük sağlık sigortası gibi lanse ediyorlar. sana sunulan sigorta teklifinde ki 85 eur aslında 90 günlük, senin gittiğin yerde sağlık sigortası yaptırman gerekiyor.

ada meltemi

Seyahat sigortanızı daha uzun süreli yaptırsanız da resmi olarak 90 günden sonra geçerli değil.Ben axa sigortadan 100 tl'ye yaptırmıştım ve başıma da hiçbir şey gelmedi.1000 tl'ye sigorta yaptırmış olan arkadaşım hastaneye gittiğinde sigortası karşılamamıştı ve daha sonradan da sigortadan para alamadı.Kısacası ucuzunu yaptır,geç

beyaztenlikiz
1

mobil görünümden çık