Merhaba.

Airbnb'den Kaş'ta bir villa kiralıyoruz. Rezervasyonu tamamla dediğimde 1. Ve 2. sayfalarda toplam ücret 2700 (483 gecelik artı airbnb ücreti) en son ödeme ekranında gecelik ücret de airbnb ücreti de artıyor ve toplam ücret 3144 tl'ye çıkıyor. Daha önce kullananlar açıklayabilir mi bunun sebebi nedir?


 

gecelik ücret + airbnb ücreti haricinde temizlik icin alinan bir ücret var, o olabilir mi?

eger o degilse söyle bir sey olabilir. bazi ev sahipleri evde kalacak kisi sayisi arttikca ek fiyat koyuyorlar. yani siz tarihlere göre ev arattiginizda 100 tl diyor misal kisi sayisi sormadan, sonra kisi sayisi girdiginizde fiyat artiyor. basima geldi ondan diyorum.

ben de

Ödeme sayfasında gecelik ücret ve hizmet bedeli dışında bir kalem yok. Ev sahibi refundable deposit olabilir diyor ama sanmıyorum. Kdv olabilir diye düşünüyorum ama ne alaka airbnb'de? Bir de neden ayrı kalem olarak göstermiyor?

mimarbasi

fotolarini cek, airbnb'ye email yaz. aciklama yapmalarini iste. birkac saate donerler. o arada kiralanirsa, carla burada sizin hatanizdan dolayi kiralayamadik falan dersen, buyuk ihtimal indirim falan yaparlar baska yerlerde (:

ubi dubium ibi libertas
1

mobil görünümden çık