Ankara'nın çukurlu yollarına deva olacak, orta seviyede donanımlı, baş ağrıtmayacak bir bisiklet arıyoruz.

Hangilerini önerirsiniz?


 

adana'da böyle bir bisiklet var. değeri 850 lira. markası Rockrider ama değişeni oldu. mesela jant setleri, arka lastiği, arka dişlisi (kaset) ve zinciri. düşünürseniz mesaj atın.

asuturias

İlk montaj özensiz olursa her türlü baş ağrısı olabiliyor. Erkek kadın ayrımı olmasaydı iyiydi. Bir çıkışta azami ne kadar yol yapılacak ve haftanın kaç günü kullanılacak diye sorsam..

kargn

Bu fiyat aralıgı icin orta seviyede amortisorlu (cünkü cukurlu, sorunlu yollar) ve de cok agır olmayan sehir bisikleti yok sanıyorum. 2. elde Kron TX 450 (kadın modeli var.) ve Bianchi Discover serisinden, ya da Merida'dan bakabilirsiniz.

Yokuslu bir yerde kullanmayacaksanız eger, o fiyata Hollanda bisikleti bulunur aslında. 3 vitesli Hollanda bisikletlerine bakın. Eski yeni cok fark etmez. Evde sanırım ellisini doldurmus bir Gazelle var, hala sadece lastigi patlıyor, basit düzenek sıfır sorun bisikleti. Cok konforlular, oturunca üstüne cay-kahve servisi gelecek mi acaba diyorum. Lastikleri de genis oldugundan, yokuslar cok problem olmaz sanıyorum. Ayrıca tüm Hollanda bisikletleri kadınlara da uygun.

buf-e kür
1

mobil görünümden çık