Bu aksam 9 da bostancidan e9 a binsek 12 kibris ucusuna yetismede sorun olur mu. Tecrubeli arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Bayram cuma falan. Online checkin yaptik.




 

Normalde rahat yetişirsin ama şimdi bayram trafiği herkes yollarda olacak. Risk alma derim. Yerinde olsam metro ile pendiğe geçer ordan taksiye binerim. Veya pendik köprüsünden e10 yaparım.

veys zimmer

çok riskli bir davranış olur. ben mayıs ayında sırf cuma trafiği yüzünden havabus ile kadıkoyden gökçene 2.5 saatte gidebildim. bayram trafiğini göz önüne alırsak en az 6 saat önce çıkmalısın.

betsy

yollarda acaip bayram trafiği var. normal çıkış saatinizden 2 saat erken çıkın garanti olması için.

japon askeri

kıbrıs dış hatlar olduğundan 2 ayrı sıraya daha gireceksiniz . ön sorgu sırası ve vize için bir sıra daha .
normal zamanda bile bazen kalabalık olabiliyor .sıkıntı yaşamamak için 21,30 gibi orada olacak şekilde kendinizi ayarlamanızı tavsiye ederim .
her yılbaşı ve çoğu bayram öncesi kıbrıs'a gittim ve erken gidip tüm kontrollerden geçip beklemeyi tercih ederim koşturup uçağı kaçırma telaşı yaşamaktansa

devilone

Olur. Yani sorun olur. bayramsız seyransız bir haftasonu kozyatağından E-10 tam 2 saatte gitmişti sabihaya. O günden beri binmedin nalete. Metro + taksi yada ters git metro + havaş. 2. saçma oldu. Evet.

fyodor dostoyevski
1

mobil görünümden çık