Yaklaşık 5- 6 kg verdim. Diyetim ana ve ara öğünlerden oluşuyor. Fakat bugün Canan Karatay'ın kitabını aldım okumaya başladım, bu kitaba göre yaptığım diyet tamamen yanlış ve ara öğünlerin daha çok kilo almama sebep olacağını, vücudumun yağları depolamaya başlayacağını söylüyor. Çok moralim bozuldu zaten bayağı zorlanıyorum diyeti uygulamaya çalışırken, acayip soğudum bu diyet işinden. Sizce hangisi mantıklı bunların?




 

Ara öğünler ekstra insülin salınımına neden oluyor ama ara öğün yapıyorsun diye kilo veremeyeceksin yağ yakamayacaksın diye bir kural yok. Doğruya giden yol tek bir tane değil. Sen gereksiz ve ekstra kalori tüketme, tükettiğin kalorileri doğru yelden al gerisini çok düşünme.

angelus

Canan Karatay okuma ve kesinlikle bolca spor yap. Geçmiş olsun...

fragile lady

Ben senin gibi bol ara ogunlu diyet yaptim 2 ay 10 kilo verdim. Sikma canini dogru yol devam.

brad pitt

hepsi farklı şey söylüyor zaten, birinin her gün tüketin dediğine öbürü asla dokunmayın diyor. eğer bir sağlık sıkıntın falan yoksa kalori takibi ve sporla rahat rahat kilo verirsin. ben 6 ayda 27 kilo verdim bu sayede, ama ben biraz fazla kıstım yemekten onun için biraz abartı ve sağlıksız oldu. ayda 2 kilo falan nefis.

bobinhoo

Ara öğün tükettikçe daha sık acıkır ve diyeti zorlaştırırsın. Ana öğünlerde ye, yeterli.

arnold schwarzeneger
1

mobil görünümden çık