Sizce? Robert langdon'in kitaplarini okusan, meraksiz surprizi kacmis sekilde mi gelir. Ne diyosubuz.




 

tolstoy muydu, kimdi, demiş ki; hikayede önemli olan sonuç değil, oraya nası varıldığıdır. benim film ve kitap zevkim bu yönde, sürece bakarım, bu nedenle benim için sonucun çok önemi yok, hatta çoğunlukla unutuyorum bile. bende yıllar sonra da olsa kalani süreçte aldığım zevktir.

özetle sana kalmış. ben olsam hiç takılmaz, okurdum. film gibi süre kısıtına bağlı, anlatıcısı -çoğunlukla- olmayan bi ortamda bi kitap ne kadar iyi aktarılabilir ki zaten. ikisinin vereceği keyif başkadır.

manuel mandalina

okunur tabii ya. zaten kitaplar genelde öyle birebir filme aktarılmıyor sonuçta. çıkarılmış/eklenmiş bölümler olabilir, karakterler bile değişebilir vs. öyle olmasa bile her türlü okunur.

tepedeki psychedelic adam

lotr. önce filmini izledim sonra kitabını okudum. gayet de zevkliydi.

elorelia

lotr +1 , milyon defa izlemişimdir. şu an serinin ilk kitabını okuyorum ve diğerlerini de bitirmeyi düşünüyorum.

karşılaştırmak, görsel-hayal dünyasının birleşmesi güzel bence.

bir bucuk adana

Ben hem kitaplarını okudum hem filmlerini seyrettim. Bence okuyabilirsin çok sürükleyiciler zaten. Olay örgüsünde vs'de de değişiklikler var. Sıkıntı olmaz oku yani.

glutamin

Okunmasına okunur da, kitabı okurken olay örgüsünü kafanda canlandırdığında zihninde filmin sahneleri beliriyor, o biraz sıkıntılı oluyor. Onun dışında problem olmuyor.

angelus

Tadı olmaz bence. Şahsen polisiye türünün ya kitabını okurunm ya da filmini izlerim. Kitabını okuduğumun filmini izlemem, filmini izlediğimin kitabını okumam. Kitap tercihimdir.

Şunu da ekleyeyim ki Robert Langdon serisi aşırı abartılı bir seri, okurken zevk vermiyor.

devilred
1

mobil görünümden çık