Aziz İstanbullular,

Bir arkadaş beni Anadolu yakasından köprüden alacak, Tekirdağ'a gideceğiz. Asya'dan Avrupa'ya geçerken 1. köprüde metrobüs ve otobüsler için ayrılmış bir yol var onu da bildiniz.

Şimdi bu arkadaş resimde de görüleceği gibi girilmez tabelası olan yere girip, beni 500a'nın geçtiği "Boğaziçi Köprüsü" (a.k.a 15 temmuz şehitler köprüsü) durağından alabilir mi? Ceza falan yer mi?
Ceza yemeden o köprü üzerinden nasıl bir ulaşım sağlanılabilir?

i.hizliresim.com

 

Ceza yer mi bilmem.

Önerim: eğer 500a ile kadıköy tarafından geliceksen altunizadede in, arkadaşın her nerden geliyosa bağlarbaşından dönüp seni altunizade durağından alsın.

Yok, başlangıç noktası olarak köprü durağındaysan, bin metrobüse, mecidiyekoyde in, trump avm'nin önünden alsın seni.

klar

altunizade'den girip kuzguncuk üzerinden gitmeyi biliyorsa sizi köprüye çıkmadan alabilir. burhaniye metrobüs durağına çıkmak için merdivenler var, orada otobüs durağı vardı.

altunizade'den köprü yoluna rakkas restaurant'ın önünden geçerek gidiliyor, karışıklık olmasın.

orange coffee

orada kamera var ceza yeme olasılığı %100, arkadaşların dediği gibi yoldan sapıp alsın sizi.

hosein
1

mobil görünümden çık