bu çocuk çok tatlı değil mi ya! ben çok seviyorum, böyle çok tatlış tatlış geliyor. masal falan anlatıyor programda. ben ki öyle çok çocuk seven biri de değilim ama bu çocuğu görünce böyle bunun gibi bir kızım olsa keşke diye hayal ediyorum.

her gün videolarını seyrediyorum falan çok tatlı. sizce de öyle değil mi? böyle bunun gibi tatlı çocukları görünce sizin de çocuk yapasınız gelmiyor mu?

öyle bir paylaşmak istedim içimden geldi.

www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com

www.instagram.com

 

hiç tatlı değil.

xu

tatlı

rayde

her fikre saygım var ama tatlı bulmayanların tatlılık anlayışından şüphe ederim. bu kadar sevdiğim bir çocuk bilmiyorum

limoncello

bunun kadar değil,

www.youtube.com

der meister

çok tatlı. benim yapasım geliyor zor tutuyorum, kesin böyle çok ukala ve sevimli olacaklar ve çok eğlenecekmişiz gibi geliyor ahah:D

otonomo

@der meister bu çocuk da iyiymiş. bu arada sevgili yapmışsın, hayırlı olsun.

limoncello

Cok tatli bence de. Ukala cocuk sevmem. bu cok doğal, sevimli

aquarium

@aquarium evet ben de ukala, çok bilmiş, büyümüş de küçülmüş sevimsiz tiplerden hoşlanmam ama nisan öyle değil, çok şeker ve doğal.

limoncello

kendisine ezberletilen şeyleri söyleyen sevimsiz bir çocuk. çocuk doğal olmadıktan sonra ne tatlılığı kalır ki? ayrıca ne alaka şüphe ediyorsun. herkesin zevki farklı.

şu videodaki ufaklığın (videonun en başında) hi diyişi de benim için dünyanın en tatlı şeyi. www.youtube.com

veya şuradaki halleri de tatlı;
www.youtube.com

mahone

@mahone o programda bazı şeyleri çocuklara ezberletmiş olabilirler ama paylaştığım bu videolar için özel olarak ezber filan olduğunu zannetmiyorum, zira ezberlenecek bir şey değil. öğretilen şeyin yapaylığı anlaşılıyor zaten, bunlar o yaşta bir çocuğun söyleyebileceği doğal şeyler.

herkesin zevki farklı olabilir ama bazen genel geçer herkesin beğeneceği şeyler vardır. bence o da bunlardan biri haa ama yine de beğenmeyecekler vardır.

sevimsiz olduğunaysa katılmıyorum. senin paylaştığın videodaki çocuk da bana pek tatlı gelmedi mesela. demek ki zevk meselesiymiş cidden.

limoncello

değil.

ya ben lan neyse

bu program hala devam ediyor mu?

kurnaz

Çocukları çok severim de sevimsiz bir çocuk dostum.

Robot olduğundan şüphelendim bir ara, doğal değil.

an engineer

bence başarılı bir yapım. bu vesileyle cağnım claire'imizi de tekrar analım :D

www.youtube.com

eksisozluk.com

kuul

limon cello, bende çok seviyorum bu cimcimeyi. hele sürekli masal anlatması tam komedi.

ada meltemi
1

mobil görünümden çık