
öncelikle tüm sigortaları kapat ve elektrik olmadığndan emin ol öyle işe başla
sonrasında duyun fotosunu at ona göre söyleyelim
yapacağından emin değilsende elektrikçi çağır elektriğin şakası olmaz bugün bişey olmaz yarın yangın çıkartır Allah korusun.


sigortalar kapalı iken, kontrol kalemi ile yine de duyu kontrol edin. duyun dibindeki koni şeklindeki parçayı çekip aşağı indirin. duyun dibinden tavanda askı varsa asılmış olabilir onu çıkarın. kablolar ya bantlanmıştır ya da vidalı ek yeriyle takılmıştır. onu söküp yeni duyu takın. artı eksi yani faz nötr fark etmez. bantlanmış ise vidalı ek parça almanızı tavsiye ederim 50 kuruş falandır. bi ucundan faz nötr girer diğer ucundan lambanın kabloları. daha kolay olur. söktüğünüz gibi sistemi toplayın.


o vidali ek dedikleri seyin adi klemens.


aslında çok basit ama epey bi çeşit duy var. belki resim atdan yardımcı olabiliriz.
sigortaları kapatmadan dokunmaman gerektiğini zaten biliyorsundur. bir de kontrol kalemin olsun. elektrik gelmediğinden emin ol.
