Butcem 2000 tl civari. Tek erkegin kalmasinin problem olmadigi ve ortalama 1 haftalik sure icinde sikilmayacagim yerleri yazar misiniz?
Ege, Akdeniz farketmez. Ben ucuz bir pansiyonda kalip parayi daha cok disarida harcama taraftariyim. Zaten bildigim kadariyla 5 yildiz oteller tek erkek almiyorlar.
Ne dersiniz, ne yapsam? Mesela Assos onerisi var arkadasimin ama 3 gunde tek cok bunalirsin, kucucuk yer dedi.
Tatilden beklentim, dinlenmek, dinlenmek.. Ama cok da sikilmamak. Ve tek kaldigim icin beni kaziklamamalari.
Arabasiz gidecegim bu nedenle direkt ucakla ya da otobus-feribot sonrasi kisa bir minibus yolculuguyla merkeze gidecegim yer olmasi da iyi olur.

assosa sakın gitme. tek günlük bir yer. 1 hafta orada patlarsın. ben olsam fethiye, bodrum, kaş yada alaçatıya bi göz atardım.


@sizofren06 bodrum, alacati falan cok pahali ya, 2000'e halledemem oralari


datça?
bozcaada?


fethiye'de istediğin fiyata otel ya da pansiyon bulursun.
tekne turları , ölüdeniz de yüzmek , saklıkent vs gezer eğlenir sıkılmazsın .pahallı bir yer değil ulaşımı minibüslerle halledebilirsin .
fethiye'de sıkılırsan kolayca kaş'a minibüsle geçer patara da yüzersin . birkaç yer birden gezmiş görmüş olursun.
gece hayatını çok seviyorsan kuşadası da olabilir. orada da çarşıya yakın ucuz oteller dolu var.


Tatilden beklentin dinlenmek ise Assos güzel tercih olurdu ama bir hafta uzun bir süre o yüzden benim önerim şöyle olurdu:
istanbuldan uçakla Edremit, oradan minibüs ile Altınoluk. Altınolukta üç gün kalış. Çevrede gezebileceğin yerler de var hem. Oradan minibüs ile Assos'a geçiş. üç gün de orada kalış. Bir gün limanda bir gün kadırga koyunda bir gün de behramkale taraflarında gezebilirsin o üç gün süresince.
Veya, Altınoluk kısmından sonra otogardan otobüse binip Geyikliye gidiş, feribot ile Bozcaada'ya geçiş...
Veya, haftanın tamamını Kaş'a ayırmak.


Bana sorarsan disarida daha cok paran gider, 5 yildizli single otellerine bak. Arama filtresinden "single oteli" secerek arayabilirsin.
www.tatil.com


@balik kraker bozcaada cok pahali degil mi?


@irene kaş'ta kalacak yer onerin var mi?


Araban yok, tek başınasin. Ulaşım kolaylığı olan sehir merkezlerini secmelisin ki, sıkıldıkça gezebilesin.
Ha yok sıkılmam , takılırım, deniz bana yeter dersen, assos tarafında ucuz köy pansiyonları var. Düşünmeden git.


vizen varsa durma sakiz adasina git. hem guzel hem ucuz hem de tam aradigin yer orasi.
