arkadaşım bir kedi verdi, bir hafta sende dursun, hem yavru hem gözüne ilaç dökülmesi takip edilmesi gerekli diye. 2 aylık bile değil, salak bi tekir. o kediyi 1 haftanın sonunda geri veremedim. aşırı bağlandım, o da sanırım öyle. sürekli yanımda, kucağımda, oyun oynuyoruz, oyuncağını tutup getiriyor önüme sırf oynayalım dye falan. aşırı tatlı bir şey. o kediyi severken böyle alıp severek öldürmek istiyorum, biraz hoyrat seviyorum. öpüyorum sıkıyorum falan. sonra başını okşayıp sakince bırakıyorum, gidip 1 dakika olmadan geri geliyor. ya oyun, ya dinlenme ya da deli gibi sevme seansları başlıyor.

ben bu kediyi böyle severken kötü etkilemekten korkuyorum, saldırgan olur mu? sonuçta sevgiyi çok hoyrat yaşıyor.
bir de ben bundan hoşlanmama durumunun olmadığını düşündüm çünkü geri geliyor hemen diye, acaba kötü mü yapıyorum merak ettim.

 

valla üniversitedeyken ev arkadaşımın kedisini ben de öyle seviyodum. kedi de benle boğuşmak için kanepeye çıkıp sırtıma falan atlıyordu tırnaklarını da geçiriyordu. baktım her yerim yara oluyor, bu aşk burada biter ve ben çekip giderim diyip elimde bir revolverle birlikte :(

la rana

büyüyünce yine aynı şekilde hoyrat sevilmek, oynamak isteyecektir. büyüdüğünde artık dişleri, tırnakları acıtmaya başlayacağından dolayı götünüze vura vura kaçabilirsiniz. dikkatli olmak lazım biraz.

dedimmidemedimmi

Geçenlerde şurada bahsedilen makaleyi okumuştum:)
www.diken.com.tr

Bende de oluşuyor o şiddet duygusu. Ama kedi tırmıklarıyla karşılık verince vazgeçiyorum, böyle böyle artık sakin sevmeye başladım, resmen eğitti beni hayvan:D

Kedi yavruları da kendi aralarında ısırma, tırmalama gibi şiddet unsurlarını kullanarak oynarlar, hem de avlanmaya ve hayata hazırlanmış olurlar. O yüzden kötü etkilendiğini düşünmüyorum, oyun olarak geliyordur her şey. Fazlaca hareketli bir kedi olur en fazla:)

peggy

elmyra sen misin ? Böyle sevilen kediler çok hırçın oluyor. Yavruyken sıkıntı yok ama azıcık gelişsin, façacılara çevirir seni.

kimlanbu

Fareler ve insanlardaki Lennie sen misin yoksa? :D

Simdi hoyrat sevme var hoyrat sevme var. Hoyrat derken nasil seviyorsun mesela? Hayvanin canini acitacak boyutta bir hoyratliksa ruh sagliginiz normal degil demektir.

murakami

sevdiğinde eline gelecek, döveceksin, boğuşacaksın bunları istiyorsun. maalesef sen de benim gibi bir köpek insanısın.

plastic_angel

Ben de bazen kendimi kaybedip kafasını falan ısırıyorum; hoşuna giderse mev muv diyor devam ediyoruz, gitmezse kulağımı ısırıp kaçıyor. Sendeki de böyle olabilir belki bilemiyoruz, duruma göre gelişecek karakteri.

angelus

Canı acısa zaten anlarsın, koyar patiyi sağlı sollu. Bazı kediler öyle seviyor. Büyünce nasıl olacağını bilemeyiz

hasmetizm 2046

Hahaaa kendimi gordum resmen..ben de kopegimi boyle seviyorum..vura vura, sıka sıka sevmeyi seviyorum..elimde degil.hatta hep severken dislerimi sıkıyorum..sevgi taşması yasiyorum sanirim..psikolojik bi sorun mudur bu bilemiyorum..ama hayvan bundan rahatsiz olsa senden uzak durur sanirim.

astrid

Kendini denetim altında tutman daha iyi olur. Çünkü gün gelir büyük bir öfke, buhran, üzüntü anında elinin altında onu bulursun, eğer gözün bir şeyi görmezse ona zarar vermen işten bile değil. Duyguları yönetebilmek lazım. O belli ki senin karşına bu yüzden çıkmış. Kendini eğitesin diye.

yaren

Ya çocukları da böyle sevmek isterim ben, canını yakmıyorum çünkü devam ediyor hemen geliyor ve zarar da vermiyorum:) içimdeki güdü zarar verme güdüsü değil aşırı sevgi hali.

Ama ben böyleyken benim korktuğum nokta şu: kedi de benim onu sevdiğim gibi beni sevecek ancak tırnaklarını falan kontrol edemediği için zararlı bir canlı olabilir mi diye korkuyorum.

mojiziku

kötü yapmıyorsun. ama öldürmek normal bir düşünce değil. bence destek almalısın bu konu hakkında.

not: moderasyon slm.

pgup
1

mobil görünümden çık