Burada annemin kalmadığının tespitini nasıl yapmış olabilirler? Uğraştırıcı bir şey değildir umarım.

eğer annenin ikametgahı başka evdeyse otomatikten ortaya böyle sorun çıkıyor. elektrik annenin üstüne ancak annenin adresi başka yer. para cezası durumu doğrudur.


dask + tapu fotokopisi + baba sağ ise kira kontratı, değil ise veraset ilamı ile birlikte elektrik şirketinin perakende şubesine gidin. üzerinize almazsanız abonelik sözleşmesini iptal ederler, haberiniz olmaz, arkadan kaçak faturası tutup sayacı sökerler.


daha evvel bunları tespit edemiyorlardı. yıllar önce ölen aboneler vardı ve borç durumunda tahsilat imkansız hale geliyordu. şimdi bunu da öğrenebilmişlerse helal olsun.
Bursa'da ilgili kurumun internet sitesinden online işlemlere girerek abonelik başlatıyorsunuz. sizi ziyaret ediyorlar, gelmeden önce telefonla arayarak. sizden istedikleri belgeleri onlar gelene kadar temin edip, kuryeye teslim ediyorsunuz, imzaları atıp işlemi tamamlıyorsunuz. 100 liraydı galiba güvence bedeli, internetten kredi kartıyla ödeniyor. anneniz de yani eski abone, kuruma başvurup güvence bedelini geri alabiliyor.
kurumunuzun internet sitesini araştırın.


Acaba yönetici ihbar etmiş olabilir mi? Sizce kapısını çalayım mı? Biraz husumetliyiz


şikayetten bağımsız standart bi işlem. herkese yapılıyor bu ara izmir'de.
