[q]
(8) 

Solüsyon bitmiş

limoncello #1196423
Solüsyon kalmamış ve lensi çıkarmam gerek. Suya vs koysam olur mu bu gece için?




 

Suda mahvolur o, su tuzlu çünkü. Yakınlarında açık optikçi kalmadıysa, çevrende lens kullanan biri yoksa o lensi çıkarıp atmaktan ve yarın da lenssiz gezmekten başka çare yok.

gkn

ben de bir kere solüsyon olmadığı için suya koymak zorunda kalmıştım ama sabah tekrar takıldığında göze adeta yapışıyor ve bayağı bi rahatsız ediyor. bütün gece gözünde durmasından iyidir tabi yine de.

nesenbilneben

Bütün gece gözünde durması suya koymandan daha iyi. Çıkarma.

kaderimse np

Suya koyma +1 mecbur öyle uyuacaksın. kalktığında çok rahatsız etmez zaten, gördüğün ilk eczaneden solüsyonu al tak çıkar bir defa, verdiği hafif rahatsızlık da gidecek.

sytemofadownmanyagi

çıkarma kalsın gözünde bu gece. sabah temizle solüsyon alıp. bir geceden bir şey olmaz.

lucky strike

Suya konmaz.

Gözünde yat, sabah yıkarsın lens solüsyonu alıp.

chitosan

www.youtube.com

solüsyon gözyaşının sentetik bir kopyasıdır, soğan doğramak, göze limon sıkmak suretiyle gözyaşı salgılanmasını sağlayıp onu biriktirerek içerisine koyabilirsin.

goodz

www.youtube.com

müftü
1

mobil görünümden çık