Ya da trans cinayetlerinin mesrulastirmasi ana temali bir ödev hazirlamam gerekiyor. Fotograf cekip bir de slogan bulacagim, bir nevi afis gibi. Fotografta kullanacagim meyveler cilek, pertakal, Erik.

Fikir verecek olan var mi? Cok genel bir soru sordum evet. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Fotografi benim cekmem cok onemli. Orijinal olacak yani.


 

klişe ama hiçbir şey bulamazsan bi de sarı limon ya da elma, mor erik ve yaban mersini ekleyip, meyvelerden gökkuşağı yapabilirsin.

ekaterina

Fikriniz icin tesekkurler ama tam olarak medyada olan problemleri aksettirmek gerekiyor. Saydigim meyvelerden 3unu kullanmak zorunda degilim bu arada.

zannedersem tek eksiginiz bendim

kaos gl,lgbti derneği gibi derneklere bizzat gidip konuşursan ya da bir şekilde iletişime geçersen yardımcı olacaklarına inanıyorum.

issiz karga

Erkek arkadaş / kız arkadaş yerine sevgili kelimesinin kullanılmasının daha iyi olacağını vurgulayan bişey olabilir bence.

hayat aklini konusacak bir filozof uret

valla geçtiğimiz sene bir arkadaşıma da aynı ödev verilmişti, nasıl yaptığı konusunda bir sorarım.

fotoğraf konusunda madem şiddeti yansıtmaya çalışıyorsun meyveleri bıçakla asimetrik, düzensiz, kaotik bir şekilde kesip -öfkeyle gözün kör olmuş gibi, irrasyonel bir şekilde- bıçağı hiç temizlemeden(üzerinde hem çilek hem portakal hem erik parçaları, suyu kalsın) meyvelerin önüne koyabilirsin. bıçağın kabzasını da bir erkek eli tutuyor şekilde olabilir. bilemedim pek anlamam fotoğraf konseptlerinden de öyle fikir olarak sunayım dedim.

neseranni
1

mobil görünümden çık