ilk defa böyle bir görüşme yapacağım yarın akşam. bu görüşmeler mutlaka görüntülü mü oluyor, 2 kişiden fazla kişi olabiliyor mu, saatte anlaştık işveren o saatte arar di mi başvuran değil?




 

Ik iletisime gecer. Goruntulu olur buyuk ihtimalle. Kiyafetinize dikkat edin yine. Rahat olun, normal gorusmeden farksız gecer.

veritaslibertas

veritaslibertas +1

belirtilen saatte online olun yeterli. ben tek kişiyle görüşmüştüm zamanında ama duruma göre daha fazla kişi de olabilir belki, bilemedim.

avianthem

evet mutlaka görüntülü oluyor zira sesli olanı telefonda da yapabiliyorlar.

celeron 300a

kimi zaman görüntüsüz de olabilir ama çoğunlukla görüntülü yaparlar. kıyafete çok önem vermenize gerek yok bana kalırsa. tabii salaş da giyinmemenizde fayda var. kameradan pek bir şey seçilmiyor ve ağırlıklı olarak omuzlarınızla kafanız görünecek. daha önce birkaç kez gerçekleştirdim ben bunu. ekrana bir şeyler anlatmak başta tuhaf oluyor da alışınca sorun kalmıyor. muhtemelen tek kişiyle görüşürüzsünüz. iki kişi sığmaz zaten. lul

görüşmeden 5 dakika önce skype'yi açın. onlar iletişime geçer. geçmezlerse de durumu öğrenmek için yazarsınız. mikrofonlu kulaklık kullanmanız da iyi olur. bol şans.

kislar gecmez beresiz

ben yabancı bir firmada işe başvurunca art arda 3-4 kişi ile görüştüm, farklı günlerde. firmaya göre değişebilir bence.
ilk seferde görüntülü istemediler, gerçekten yeterli seviyede dil bilip bilmediğimi sorgulamak için olabilir belki. ikinci görüşme de kamerasız geçti, üçüncüde epey yetkili bi ablayla görüştük, o görüntülüydü. sonuncusu da patronla idi, o da görüntülü oldu.

gkhncnzdgn

yabancı bir firmayla görüşmüştüm,
ilk görüşme direktörle oldu kamerasız,
ikinci görüşme ce'yla oldu ve kameralıydı.

firmaya ve kişiye görede değişebilir, sen yine en azından gömlek giy.

facebook
1

mobil görünümden çık