selam,

skyscanner'da x'den y'ye hangi ayın daha ucuz olduğunu bulabiliyoruz. peki ben cumartesi gidiş pazar dönüş olacak şekilde bir yerden bir yere en ucuz biletin hangi hafta olduğunu nasıl bulabilirim?

ben diyeyim ki,
istanbul'dan şu şehre cmt gidiş, pazar dönüş gitmek istiyorum.
o da bana hangi haftasonunun ucuz olduğunu göstersin.

skyscanner'daki en ucuz ayın en ucuz haftasonu versiyonunu arıyorum :)

 

Spesifik tarih değil de ay seçip takvimden bakabilirsiniz. Misal Dublin-Amsterdam için Haziran ayının sorgusu (siz istediğiniz gibi değiştirin):

goo.gl

crown

hopper diye bir uygulama var. bir yere en ucuz uçak biletinin ne zaman olduğunu gösteriyor. siz istediğiniz tarihleri seçtikten sonra da "eğer bir süre daha beklerseniz bu biletleri x lira daha ucuza alabilirsiniz" diye uyarı çıkarıyor. o tarihleri izleme listesine alıyorsunuz ve uygulama o tarihlerdeki uçak bileti fiyatları düşünce size bildirim gönderiyor.

istanbul kanatlarimin altinda

Visa Grup Turizm bünyesinde kuralan Bilet Expert kurulduğu günden bu yana yolcularına ucuz uçak bileti ve promosyon biletler satışa sunarak ekonomik çözümler sunmuştur. Bilet Expert uçak bileti yanı sıra ekonomik otobüs bileti ve budo bileti eş zamanlı olarak aynı platformdan online olarak anında bilet alma imkanı sunmuktadır. Gün içerisinde yüzlerce yolcu otobüs bileti ve uçak bileti fiyatlarını karşılaştırmalı olarak değerlendirip bilet alımlarını güvenli olarak gerçekleştirmektedir. İos ve Android uygulamaları olan bilet expert güçlü teknolojik ve modern altyapısı ile ucuza uçak ve otobüs bileti alımlarını kolaylaştırmaktadır. 4447201 numaralı 7/24 müşteri hizmetleri bulunan bilet expert alınan biletlerde oluşabilecek iptal ve iade işlemlerini kesintisiz sağlamaktadır.Yurt içi ve yurt dışı ucuz uçak bileti ve şehirler arası otobüs bileti satışları web sitesi üzerinden kesintisiz gerçekleşmektedir. Alınan uçak bileti ve otobüs bileti pnr numaraları e mail ve sms yolu ile yolculara iletilmekte olup aynı zamanda sitemiz üzerinden check in yapma imkanı sağlanmaktadır. Hızlı kolay ve güvenli biletin tek adresi www.biletexpert.com

sedreka

google flights bir kurcalayın

veritaslibertas
1

mobil görünümden çık