Hayırlı Ramazanlar,
Oruç tutarken özellikle iş yerinde, normalde bana sıcak gelen havalarda klimanın da etkisiyle üşüyorum. Öğleden sonra 2-3 gibi üşüme başlıyor. Bu sene ilk 2 gün hafta sonuna gelmesine rağmen bir üşüme geldi yine.. Bunu engellemenin bir yolu var mı? Sahurda yiyebileceğim şeylerle veya ek besin (supplimentlerle) bunu aşmam mümkün mü?



 

bir doktora gidin. günde 18 saat susuz kalmak pek sağlıklı değil, bünyeniz dayanmıyordur. ona göre oruç tutmayabilirsiniz.

kurnaz

@kurnaz aslında gayet sağlıklıyım, sağlık problemim de yok. geçen sene de aynı problem vardı, sadece ramazan ayında oruç tutarken yaşıyorum bunu.

portakal

Sahurda pekmez yiyin 1-2 yemek kaşığı. Açlıktan illa ki oluyor. Bu hafta hava aniden soğudu, vücut hemen alışamıyor. Oruç tutmasak yemek yiyerek dengeliyor vücut ısı farkını. Ben hırkayla geziyorum, haziran gelmişse gelmiş ayıp mı :)

megalomaniac

Şekerli gıda tüketme. Kan şekeri seviyen daha az dalgalanır gün içinde.

arnold schwarzeneger
1

mobil görünümden çık