
pharmaton kullandım çok birşey anlamadım ama sonrasında krill oil kullanmaya başlayınca iştahım açıldı uyku düzenim toparladı (çok yoğun bir dönemdeydim daha motiveli ve enerjik olmuştum)


Universal Animal Pak 44 kulanıyorum gayet iyi yoğun spor yapıyorsanız. Öyle bir durum yoksa GNC Ultra Mega Gold tavsiye ederim.


pharmaton kullandım. 2 sene önce. O zamanlar günde 3-4 antrenman yapıyordum dışarıdan aldığım tek takviye buydu. Açıkcası hiçbir etkisini görmedim. Vitaminin fazlası vücutta depo edilmiyor diye biliyorum (yanılıyorsam düzeltin) yani ben iyi beslendiğim için fazla vitamin aldığımda vücuttan atılıyor yani kısacası hiçbir etkisinin olmamasının sebebini ben buna bağladım.


Propolis kullanıyorum uykuya ihtiyacım azaldı sanki


Probiyotik ilac al nbl gold.


pharmaton kullandım geçen yıl. Bedenen çok bi şey farketmedim ama sanki birazcık uykum açılıyor gibiydi.


Yorgun oldugum veya hafiften hasta olacak gibi oldugum zamanlarda sambucol'un efervesan versiyonunu kulaniyorum. Diger vitaminler vız gelip tırıs giderken sambucol gerçekten fark yaratıyor.


Bir dönem Phantom kullandım ve her içtiğimde kusuyordum. Daha da kullanmam.
