2 artı 1 bir ev bakıyorum. 1300-1750 arası bir kira. zemin ya da giriş katı olmaması gerek. çomarların yaşadığı bir yerde olmamalı.


böyle bir ev bulmak için nerelere bakmalıyım ? hangi mahalle hangi semt ?

teşekkürler

 

Kağıthane-Hamidiye mahallesi?

ekaterina

hisarüstüne bakabilirsin. Genelde öğrenciler var. Samimi bir ortam.

maria puder

O bütçe ile bakabileceğin yer Kağıthane - Gültepe civarı ama orada çomar çok olur. Sarıyer merkeze daha akın yerleri bi kontrol edebilirsin. Çayırbaşı, büyükdere mah. falan. Ancak oradan levent'e ulaşım bir tık daha zor olur.

himmet dayi

gültepe. yalnız ortabayır'a kadar olan kısma bak.

veys zimmer

Hem ucuz olsun hem elit olsun olmuyor gülüm. Hisarüstünde o paraya kümes bulamazsın ki oranın da serserisi çoktur. Gültepeye bekleriz :)

Yeni başladın sanırım bu arada, hayırlı olsun. Neresi?

yakuza123

o civarda en mantıklı hisarüstü. 7 yıl yaşadım. ama 2000'i gözden çıkarman gerekir ve kötü evlere. ama ortamı ve çevresi ve ulaşımı çok iyi olur. 4.levent filan olabilir ama oralarda da bu fiyatlara bulman zor.
bu fiyat dersen insan kalitesi düşer maalesef.

kaputt

Araban varsa benim evi veriym sana kiraya. Eşyalı ama

dunyanineniyiinsani

levazim'da bulamaz mi ya 1750'ye? veya gayrettepe-dikilitas.

jimicik

Levazim dikilitas zor. Emniyetevleri, sanayi, seyrantepe ucgenine bakacaksiniz. Baska care yok. O butceye iyi evler var.

Sanayi mahallesi halki kafaniza uymasa bile karisaniniz olmaz. Herkes burayi varos sanir ama kimse kimseyle ilgilenmiyor. Kendi klasmaninda nezih sayilir.

evrenos gazi

2 bine barbarosun arkalarında bir yerler bulursun, pazarlıkla belki 1.750 ye iner.benzer özelliklere sahip bir yeri ben en düşük 2.500 a bulabildim.

uzdeniz
1

mobil görünümden çık