Merhaba

Bunlar.kendilerini çok zeki mi zannediyor acaba?

Ne zaman birşey sipariş etsem mutlaka en büyük boyu sormadan seçiyorlar. Mesela dondurma Alican daha pahalı olan büyük bardağı veriyorlar

Bazen de önerdikleri menüyü almayınca afra tafra yapıyorlar servisi geçiştiriyorlar

Bunların acaba günlük doldurmaları gereken bir satış limiti mi var?

Saygılar

 

sanirim evet. bi kez ben burger king'de (bu ikili menulerin baya populer oldugu zaman dfdsa) steakhouse soylemistim. kiz baya sevindi. AFERIN filan diye arkadan bagiriyorlardi.

allanpoe

oyle egitiliyor olabilirler. ha, egitimi yanlis anliyor da olabilirler.

e haliyle

üzerlerinde hayvan gibi baskı var. o büyük seçimi seçmeye kendileri karar vermiyor kimi, "aksi belirtilmedikçe sen büyük ver, 1-2 liraya takılan az olur" diyen şube müdürü biliyorum.

orange coffee

sınıf ayrımcılığı mı? mmmm, en sevdiğim.

bize saygılar diyorsun ki bizim aramızda nasıl kötülüklere vakıf insanlar olabilir, bilinmez. fastfood sektöründe çalışanlara gelince, saygı maygı yok bambambam.

her yerin satış taktiğidir bu. aksi belirtilmediği sürece hep en çok kâr yapılacak şekilde giydirmeye çalışır birbirine herkes. sen de iş hayatında aynı minvalde davranıyor olabilirsin. kendine iğneyi batırmadan başkasına "fastfood çalışanı, kendini çok zeki zannediyor, afra tafra yapıyor" gibi söylemlerle çuvaldızı batıramazsın. empatini kullan, çalıştıkları koşulları düşün ve "e okusalardı o zaman?" demeden anlayışını göster.

i drive the hearse
1

mobil görünümden çık