geçtiğimiz haftasonu level 1 serbest dalış eğitimi aldım. sinüzitim olduğunu biliyordum ve bu nedenle biraz kan görmeye hazırdım.
en fazla 11 metreye indim. kan beklediğim gibi burnumdan gelmedi, genzimden mideme doğru aktı. kustum ettim derken bir şekilde toparladım.

pazar günü dalıştan sonra herhangi bir kanamayla ilgili sıkıntım olmadı. yalnız bugün sabah kalktığımda balgamımda kan vardı. neyse biraz sızmış heralde dedim ama biraz önce yine genzimi temizleyip tükürdüğümde baya %90ı kan şeklinde tükürdüm.

dalış sonrası böyle arada kanama olması normal midir yoksa bir doktora gideyim mi?

 

Bence normal bir durum bile olsa bir doktora görünün. O kadar kanı gorsem korkardım ben. Önlem almış olursunuz, ne olur ne olmaz.

fraise

sinüziti olan birisi için hayatındaki en güzel rahatlamayı yaşamışsın, dalışın en güzel nimeti dedikten sonra, içe doğru akması biraz sıkıntı olabilir. muhtemelen tam olarak patlamadı ki burnundan değil de genzinden geldi, bu yüzden ara ara akıyor olmalı ve balgamda kan bu yüzden normal gibi duruyor. her ihtimale karşı bi doktora git, sprey tarzı bir şey yazıp daha çok rahatlamanı sağlayabilir. burun tıkanıklığı ve baş ağrısı varsa kesin git.

Improbable
1

mobil görünümden çık