hazırlandıktan sonra yakın arkadaş ve kardeşlerle birlikte güzel bir yere gidip kendimiz halletsek bu işi nasıl olur ki? profesyonel makine var, çağ itibariyle herkesin gözü az çok bu işlere yatkın artık. kasıntı olmaz, daha eğlenceli olur gibi geldi ama bilemedim. ne dersiniz?




 

olur tabi, konuyla ilgili tutorial izleyin, bir iki de deneme çekimi yapın gelin ve damada göstermelik "bak beyle olacak" diye. biraz da postta renk rötuş yapıldı mıydı oldu.

not: fotoğraf asistanlığıspor

önemli edit: makinenin varlığı yetmez, lensin doğru kullanımı çok daha önemli

foseptik çukuru

@foseptik çukuru, gelin benim zaten :) photoshop da kullanıyorum. bir tek anneler mırın kırın edecek, onu düşünüyorum.

gmzo

bence çok daha iyi olur. gördüğüm kadarıyla abartılı fiyatlar alıyor fotografçılar. o parayı çok daha farklı şeyler için kullanırsınız. zaten yatkınlığınız da varmış, sorun olmaz.

sorularimicinfeykhesap

eheh mutluluklar dilerim, o halde anneleri ikna etmek lazım sanki :)

foseptik çukuru

en mantıklısı bence, diğer türlü çoluk çocuğa dünya kadar para vermenize hiç gerek yok. hem de fotoğrafçı kaprisi çekmek var ucunda

gazozailacatmauzmani

Bravo. Bence harika olur. Yilda bir kez belki bakacaginiz fotograflara da binlerce lira da bayilmamis olursunuz. Kiz kardesim de aynisini yapti, cok da guzel fotograflar cikti ortaya. Sizi yilin gelini seciyorum. Tebrikler simdiden.

veritaslibertas

Mantıklı olabilir, sadece çekecek insanların gerçekten iyi çekeceğinden emin olun. Bir arkadaşım bu şekilde yaptı, çok basit duruyordu resimler. İlkokul müsameresinde gibiydi. Başka bir arkadaşımınki güzeldi.

fraise

çevrenizde fotoğrafçılık okuyan ya da ilgilenen gençler varsa ufak bir para karşılığı onlardan rica edin, hem onlar iş öğrenir, para kazanır, hem fotoğraflarınız güzel olur. Dilerseniz siz de çekerseniz. Birkaç soruşturmayla bulunur böyle birileri.

kaset
1

mobil görünümden çık